Metin2mage.
Iti spun sincer, e cel mai frumos mt care l`am jucat:], si crede`ma am jucat 453453 sv de mt.
-Faci in 7 ore lvl 250
-Are mape noi; x
-In V4 si`n mapele noi pica cate 3kk, 6kk, 8kk ba chiar mai mult;>.In 1-2 min faci 2kkk:*, da` o sa te saturi la cate evolutii o sa trebuiasca sa faci=]] + ca nu e ca pe celelalte sv sa faci +9 max, aici trebuie sa faci maiintai +19 si abia la +20 evolueaza itemu` in altu`:]].
-Cam toate itm care`ti trebuie. pentru evolutiile itemelor le gasesti la shop, tu trebuie doar sa faci banutsii:*.
-Nu exista donatii.
-Sv`u e francez da` e plin de romani=]], de aceea are si un GM roman; x.
-Daca vrei iteme din *item shop*, adica arme, armuri, accesorii deja evoluate, care le poti face si pe sv, pietre +9[Pe sv sunt +7, da` din pacate nu poti sa le plusezi pana la +9, trebuie sa le iei de pe site]
-Are bonusuri 1/5: max semi`om 15%, max INT, DEX, STR, VIT 20, max aparare pumnal, sabie etc 20%, max PV 15k. Ti le-am zis in mare parte ca sa-ti faci o idee despre bonusuri.
-bonusuri 6/7: PV 20k, tare impotr 10%, rezistenta impotr 5%, INT, STR, DEX, VIT 15 etc.
-Jucatorii din punctu` meu de vedere sunt de treaba:], da` evident ca mai gasesti cate un dobitoc.
-Iteme noi, bineinteles; x.
-Cam toate itm, care`ti trebuie. pentru evolutiile itemelor le gasesti la shop, tu trebuie doar sa faci banutsii:*.
Cam asta e tot, restul` vezi tu pe sv; x
Si un Video:>.
http://www.youtube.com/watch?v=prMBtAR4E3U&feature=plcp
PS:Din pacate lucreaza la sv in perioada asta:], da` nu`ti fa griji, se va deschide in cateva zile:*.
Succes; o3!