Ok deci in primul rand ai nevoie de cineva sa te invete despre piese pentru ca din piesele care le-ai pus, omg.
In primul rand procesorul este dual core, nu quad, si nu are hyperthreading.
In al doilea rand placa de baza nici nu stiu ce este dar ai nevoie o placa de baza cu acelasi socket ca procesorul ..adica pe 1156. Si atunci trebuie sa fi atent ce placa de baza e sa iti suporte acel tip de procesor.
In al 3-lea rand..pff nu te complica, risti foarte tare sa o dai in bara grav si sa dai banii degeaba. In plus nu e mare diferenta intre procesorul ala si cel de pe laptop. Cel mai bine strangi bani si cauti un laptop second hand, daca esti din Bucuresti poti sa cauti pe forum.computergames.ro la hardware/publicitate gasesti piese de calculator, laptopuri, etc second hand dar bune.
La laptop de cât ai placa video? Câţi mb.
La pc de cât ai procesoru? Câţi gHZ
Dacă vrei un pc calumea care să poţi juca şi tu jocuri mai noi de ex GTA 4 i-aţi o placă video de 1GB, un procesor de 2. 6GHz 2. 7GHz. Memoria ram de 6 GB măcar şi HDD între 300-500.
Sper că te-am ajutat puţin în legătură cu pc-ul şi piesele.
Fiecare fps contează în joc, de ex dacă pe cs ai placa de 64MB îţi merge cam in 60-70-80 fps, pentru cs ăla este un fps mic.
Dacă ai placa 128 mb îţi merge în 100 fps, ala este un fps mediu, adică îţi vede foarte bine, cu aceea placă dacă faci câteva setări din consolă îţi prinde chiar şi 180+, dacă ai placa de 256MB îţi prinde 300+ zic eu, chiar şi 350, este foarte bun fps-ul pentru sv de hns.
Fiecare piesă contează, nu doar placa video.
GTA 4 joc nou? tu glumesti s-a facut prin 2008 sau 2009
GTA 5* Vroiam sa spun. Sorry
Orkroc întreabă: