Ti-as recomanda Assassins Creed Unity.
E distractiv cand n-ai ce face, e open world, din cate am inteles te atasezi foarte mult de unul din personajele principale si daca-ti place putin istoria te vei bucura de decorul in care se petrece toata actiunea (revolutia franceza... prima), iar grafica este foarte bine realizata, ca la mai orice joc lansat in zilele noastre.
Eu unul pentru jocul asta as opta.
Salut! Eu ti as recomanda Far cry 4, call of duty advance warfare, assaassassin's creed unity si battlefield. Si aniper elit 3 e șmecher. Acum depinde cati bani poti sa consumi pentru jocuri
Sa incepem cu primul joc:battlefield 4 ar fi o alegere buna deoarece are grafica uimitoare si un multiplayer de exceptie, n-o fi el bun la poveste dar na nici un joc nu-I perfect.(apropos a aparut battlefield hardline asa ca te sfatuiesc sa-l iei pe acesta deoarece este nou si jocurile noi au imbunatatiri majore)
wolfestein:the new order eu spun numai de jocurile de care sstiu sau le-am jucatnu prea stiu nimic despre jocul asta, la fel si despre urmatoarele 2.
Call of duty advanced warfare a facut progrese cu grafica dar tot nu-l poate ajunge pe battlefield totusi story-ul la jocul asta este bun.
Far cry pas...
Daca iti plac jocurile cu zombi poti allege gying lught.
In watch dogsesti un hacker care trebuie sa hackuiasca oamenigrafica buna(ce pot sa zic)
pass la restul
Orcum depinde de preferintele tale dupa mine eu as allege:Assassin's creed unity.
HostName: [TDM-DM] BPGZONE: World at War
Address: dm.bpgzone.ro:7777
Ping: 23
Mode: BpgZone © WaW
Map: San Andreas
Te Asteptam, un server unde chiar merita sa joci. [SA:MP]
Fay Cry, Call of duty, Watch Dogs, Assasins Creed si Battlefield.PS:Ia-ti si GTA V, FIFA, NFS din astea mai smechere