| BadarauAlexandru a întrebat:

De curand as vrea sa-mi deschid un server de minecraft. Acum as dori niste sfaturi: Sa-l tin eu pe PC, mentionez ca am 2 GB ram. Sau sa fac o investitie de 1 milion pentru o luna? Si de la cei care se pricep putin mai mult decat mine,ce sa fac, ca playerilor sa le placa...stiti voi... sfaturi de inceput, mi-ar fi de folos.De asemenea daca se poate sa ies si pe + la bani,nu neaparat din primele momente, cu timpul.happy

2 răspunsuri:
| TheDarkMita a răspuns:

Spawn sa fie un castel iar shopul sa fie in o corabie de pirati evident ca-ti trebuie pluginuri ei depe http://plugins.bukkit.org/#ti=&ta=all&au=&subm=false&pno=0
iti recomand precious stones e esential pentru sv de mc daca ai nevoie de mine ma poti contacta pe florin_eduard15@yahoo.com

| BadarauAlexandru explică (pentru TheDarkMita):

Astept sa-mi dai accept.
Am mai avut fttp pe un server de minecraft, chiar pe primul loc in Romania pentru scurt timp, iar acum as dori sa imi fac eu unul, sa ma ridic de la zero...si sa cresc.
Stiti ce zic...de la zeroping care iti da serverul intr-un minut fara sa faci nimic, la a ti-l construi singur e mult...

ORICINE MA POATE AJUTA CU SFATURI ESTE BINE VENIT/VENITA SA SCRIE AICI, SAU PE PRIVAT ID-UL LUI/EI DACA CHIAR DORESC SA MA AJUTE, SI LE MULTUMESC, DE ASEMENEA. FUNDITE POT SA FIE PENTRU TOTI.happy