Salut!
Virtualbox este o masina virtuala.
Poti sa pui un Windows in virtualbox dar iti face un fisier care ocupa putina memorie sa zicem 1-10Gb max.
Nu ocupa memorie foarte mare, la inceput o sa ai pe fisierul respectiv vreo 1-3Gb dupa aceea cand descarci programe pe el (Virtualbox) incepe sa creasca 3Gb-7Gb.Si asa mai departe.
Nu prea ocupa foarte multa memorie de hard.(Orice fisier ocupa o anumita memorie dar nici prea mare).
Am incercat, dar cand am selectat Windows 7 acolo, zicea ca imi va ocupa 25GB. Eu nu vreau sa creeze un alt windows care ocupa cat ocupa el, doar unul virtual, EX: I-a windows-ul meu XP si intr-un program il pune si peste el pune alt windows (care nu ocupa memorie)
Ai inteles?
Vreau sa iti zic ceva direct ca sa intelegi toata treaba asta:
Masina virtuala nu aloca decat spatiul pe disk folosit. Se poate astfel instala un sistem virtual cu disk de 200GB care sa consume in mod real doar 2GB dintr-un disk real de 10GB. Bineinteles, daca sistemul din masina virtuala va folosi spatiul respectiv, fisierul "disk virtual" va creste pana la limita spatiului disponibil apoi va genera o eroare.
Sper ca ai inteles.
Mult Succes.
N-am inteles nimic.
Deci isi creeaza el un hard sau ocupa din al meu?
Am zis cat mai clar?
Creez sistem virtual cu disk de 200GB (200Gb in masina virtuala) care in mod real consuma 2GB (2GB pe hardiskul tau)?
Credeam ca ti-ai dat seama ce inseamna real si virtual?
Nu uita sa dai Funda celui mai bun raspuns.
Ok, si asa nu mai aveam nevoie.
Lindoro întreabă: