| Uniserver a întrebat:

Salutare TPU!
Eu obişnuiam să joc un GTA: Vice City cu foarte multe moduri într-unul singur, dar nu mai ştiu numele. Era o shaorma cu de toate. Maşina de la Ocean View era maşina lui batman. Aveai cărucioare de cumpărături în loc de motorete, toate vehiculele aveau turbo, toyota supra fix aia din fast & furios cu verde şi galben era prima maşină de început de joc. Aveai un glob gigantic din metal pe plajă unde intra şi făceai scheme cu vehicule. Când dădeai un pumn aruncai pe cineva kilometri, lângă mall-ul din primul oraş aveai în spatele acelor clădiri o cărare cu poze din diverse filme vechi, care ducea într-o parcare imensă goală, dodge viper, un trabant roşu cu flăcări pe el, o maşină neagră cu verde pe interior, multe lucruri modificate la extrem. Am un CD pe acasă dar e 1 din 2 cică când dau să instalez, iar pe acel CD scrie GTA Vice City: London, dar nu cred. Am căutat de mult nişte imagini pe Google şi găsisem ceva asemănător descrierii mele cu denumirea: "GTA Vice City Mode 3.02 Coldstone by Topogames". Dar dacă cauţi aşa acum nu găseşti nimic. Ştie cineva cum se numea?