| PoWonAge a întrebat:

Salutare TpU!
Eu sunt Black si as dori sa va intreb pe voi cei care cunosc situatia ceva urma in urmatoarele randuri de mai jos...
Problema mea este despre jocul intitulat MineCraft si o voi desfasura in cateva etape pe care le veti putea intelege mult mai usor decat intr-un mare text.

1.Mi-am descarcat de curand Modul denumit Optfine pentru. versiunea 1.7.4.;
2.Mi-am setat toate Optiunile(Setarile)dupa cum am testat si am vizionat pe Youtube,acestea fiind unele impecabile(grafica excelenta,apa transparenta,copacii; trees seatasi bine pe Fancy, etc), dar nu pot sa inteleg de ce nu mi se misca bine daca setez toate pe Fancy sau la cel mai ridicat Nivel (100% sau altceva...)! Aceasta a fost o prima intrebare la care astept un raspuns bun care ma poate ajuta pe viitor.

P.S.-Am Pachetul de Resurse(textura) pe Default(care imi permite sa fac acele setari fiindca celalalte Ex.:ChromaHills, Flow Hd 128x sau SoartexFenVer se misca in reluare dupa ce am bagat Optfine).

1.Cea de-a doua Prblema este big grine ce nu imi merge Modul denumit Shaders Mode bine? Adica doresc sa precizez ca se misca foarte lent(reluare).
2.Acest Mod l-am setat cu Optfine-ul (Obligatoriu) dar ambele sunt pe diferite versiuni(Opftine-ul pe versiune 1.7.4,iar Shaders Mode-ul se afla obligat pe versiunea 1.7.2; dar acestea se combina una cu alta).
3.Cum fac sa imi mearga Shaders Mode-ul bine?

1.Cu ce Program de Filmare (Care nu costa bani) pot filma 30 de minute sau chiar mai mult dar sa se vada perfect sau aproape Perfect(Am MirilisAction si acesta nu-i deloc Full si imi filmeaza doar 10 minute cred...nu ma pricep). DAca puteti sa imi spuneti voi mai multe sunt pregatit sa va citesc ce imi recomandati!happy

P.S.-Tin se mentionez urmatorul lucru:
-Am un P.C. bun si habar n-am de ce MineCraftul cu Optfine nu se inteleg odata ce ajunt Cu Setarile Toate date pe Fancy si pe maxim de Nivel).

Va Multumesc ca mi-ati citi intreberile si va astept cu nrabdare toate raspunsurile!
O sa dau funda dpa ce ma voi convinge si va voi incerca toate cele recomandate!(Aproximativ 30 de zile de convigere daca nu chiar mai putin).
Succes in continuare TpU!