| AndyVoDa a întrebat:

Imi puteti recomanda si mie niste jocuri bune din punct de vedere al graficii si al povestii?
Precizez ca am i7 4790 3, 6ghz turbo 4ghz, 8gb ram, placa video nVIDIA gforce 730 2gb 128 biti ddr3. Rulez gta 5 destul de bine, pe high.
Dau funda celui mai bun joc!

2 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Sistem de-ala facut cu picioarele in supermarket? Altfel nu imi imaginez ce retard are pune i7 4790 cu petarda aia de placa video... In alta ordine de idei, Fallout 3 complet si alea de dupa (New Vegas si care mai era) - oleaca mai vechi dar superb, iar grafica e decenta si la nivelul lui 2015, parerea mea. Daca vrei poveste si ti-a placut Heroes of Might and Magic, atunci recomand calduros King's Bounty (incepind cu primele din serie, desigur).

| AlexUrasteIdiotenia a răspuns:

De ce. de ce. DE CE. De ce ai un i7 impreuna cu un 730, placa aia video calca rau pe coada procesorul. Daca ai investii putin intr.un 960 sau un 770 cred ca ai imbunatatii performanta de 5-6 ori. A da, jocuri. Nu cred ca merge nici Pong, poate Pac-Man, daca iti merge Pac-Man iti recomand sa dai totul la low, sper sa ai noroc si sa iti mearga cu minim 3-4 FPS.