Configuratia nu este facuta bine.
In loc de acel kit FM2+, mai bine optezi pentru un kit AM3+ ce contine FX 6300 sau poti sa mergi direct cu un i5 Haswell refresh.
Arunci banii pe fereastra cu acel A10-7850k atata timp cat iti cumperi si placa video dedicata.
Acel cooler este compatibil dar te arunci mult prea departe. Recomand http://www.pcgarage.ro/coolere/cooler-master/hyper-t4/.
Am 2 intrebari pentru tine :
Cum adica ma "arunc" prea departe? Vreau procesorul pentru ca pot folosi puterea placii video integrate si puterea celei dedicate in acelasi timp. Procesorul este cel mai bun din seria APU, nu ma pot juca watch dogs sau ac4 fara cea dedicata. Si a doua intrebare: Ce nu e bun la configuratie? Stiu ca componentele (scuze de cacofonie) din ce am verificat pe internet, sunt compativ=bile si nu eram sigur la cooler pentru ca are dimensiunile cam mari.
Nu poti sa folosesti placa video integrata si cea dedicata in acelasi timp la aceeasi aplicatie sau joc.
Te arunci prea departe in sensul ca nu ai nevoie de acel cooler decat in cazul in care stai undeva la 30-35 grade celsius.
Oricum numai conteaza, nu am buget pentru asa ceva, parintii mei nu vor sa-mi ia nimic.