| Costache_Dragos_1990 a întrebat:

Pentru cei care joaca LoL(league of legends), vreau sa va zic ca mie imi place foarte mult sa joc cu Teemo pentru ca fac multe killuri si nici nu mor de multe ori, iar intrebarea mea este : ar trebui sa mai joc si cu alti campioni(cu cei mai multi nu prea ma pricep)?

2 răspunsuri:
| KeNNT3D a răspuns:

Da joaca si cu alti nu numai cu acelasi campion...

| DaDuSH a răspuns:

Salut, ai putea incerca sa joci cu mai multi campioni, campioni cu care iti place sa joci. Teemo e un campion ok, face counter la tot ce da damage cu basic attack si are poke-ul ala urias cu otrava, plus ciupercile.
Incearca sa joci cu cat mai multi campioni, sa vezi unul care iti place. Inainte de asta incearca sa te decizi ce rol ai vrea sa ocupi intr-un meci. Top, mid, adc, support, jungle. Si apoi sa te axezi sa inveti sa joci cu campioni care pot juca acel rol.
Sunt multi campioni mai buni ca teemo care fac killuri multe si mor putin. In general campionii care ocupa rolul de assassin. Exemple bune ar fi katarina, akali sau Diana. Si kha zix facea parte din grupul asta, dar recent a luat niste nerfuri care l-au cam distrus.
Sfatul meu e sa joci cat mai multi campioni si sa alegi un rol care vrei sa-l ocupi intr-o echipa de 5 oameni. Daca vrei sa faci engage si sa incepi team fighturi, iei un fighter sau tank. Daca vrei sa faci killuri, iei adc, apc sau assassin si tot asa...