Nici eu nu cred că e de la Windows. Dacă ar fi fost de la el jocul ți-ar fi mers rău de la început. Eu cred că performanțele calculatorului tău sunt mai mici.
ÎNTREBARE: Ai cumva laptop? Dacă da, atunci e vina lui fiindcă se încălzește (orice laptop se încălzește când te joci).
Totuși, iată cum mărești performanțele cu Windows 7:
-Clic dreapta pe joc (pe iconiță...), Properties, Compatibility, bifează „Run this program in compatibility mode for:" și selectează Windows 7. Aplică...
-Dă Start și scrie în Search „windows performance". Prima de pe listă ar trebui să fie „Adjust the appearance and performance for windows" (intră pe el). Poți debifa tot ceea ce e pe listă, sau pur și simplu selectează „Adjust for best performance".
-Dă Start, caută „power options" și intră pe „Change power-saving setings". Normal e setat pe Balanced (automat), dar vezi cum se descurcă setat pe High performance, dar și pe Power saver dacă ai laptop.
--Pune grafica de la joc pe minim și vezi dacă așa mai sacadează de la un moment dat. Eu cred că e de la încălzire.
Sper că ți-am fost de ajutor.
Nu cred ca este de la windows 7.Ar trebui sa mearga fifa 14 perfect pe el, mai bine decat pe windows 8... ce placa video ai?
BloodyHuman întreabă:
AncaLarisaBumb întreabă: