| Dsu_Adt_2000 a întrebat:

Salutare tuturor, acuma 1 ani si 11 luni am cumparat un laptop Acer, mai exact pe 20 august 2013, am garantia valabila!
Problemele au inceput sa apara de un an de zile,in primul rand, nu mi s-a specificat de unde as putea sa iau driverele....asa ca am cautat de nebun,iar cand am gasit,am incercat cu codul de pe spatele laptopului,care,surpriza nu mergea sa fac nimic cu el
Inca din primul an,atunci cand bagam un card in el,imi dadea eroare de ecran albastru,mi se restarta singur,e.t.c
acum a inceput sa mi se mai apase launchpad-ul singur,tasta z se apasa,dar greu
si mai ales faptul ca se incinta foarte tare,mai ales acum, am cumparat si placa din aceea cu 2 coolere pe care o pun sub el si tot degeaba, imi arata ca hdd ruleaza la 90%+(ceva de genul)

am observat ca pe cutie exista un cod care ar trebui sa fie ca cel de pe laptop,nu? doar ca cele doua nu seamana deloc,ce sfaturi imi dati?

in cutia laptopului am gasit doar un cd care are Linux pe el.
Laptopul il am de la Flanco, se poate face ceva pe ultima suta de metri?

2 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Se incalzeste din cauza ca nu ai driver-ele bune pentru el sau s-a umplut de praf si mizerie, ar trebui curatat pe dinauntru. Celelalte probleme la service, ti-as recomanda si curatatul s-o faca tot ei!
Iar cu garantia - la ce probleme ai NU o sa ti-l faca, vor spune ca e vina ta... oricum daca vrei poti incerca. Bafta!

| Vofuse a răspuns:

Foloseste garantia. Ecranul albastru se poate sa fie de la update la windoes. Driverele trebuia sa le iei de la producatori. De exemplu cpu de la Intel intri pe situl lor si cauti driver pentru modelul tau si tot asa.