| AndreiGSQ a întrebat:

Salutare,
Vreau sa formez o echipa matura, coapta la minte si cu niste cunostinte destul de bune in domeniul jocurilor (aici ma refer la gameplay-uri, walktrough, reviews. etc. nu la meciuri Counter-Strike cu Silent aim si tot ce tine de prostia copiilor din ziua de azi.), dar si persoane cu experienta in Pachetul Adobe (After Effects, Premiere, Photoshop, Audition... etc.).
Vreau ca [b]impreuna[/b] sa creeam un site de gaming in adevaratul sens al cuvantului, poate chiar primul din Romania gen IGN.com, poate chiar mai puternic la noi in tara, de ce nu.
Vreau sa devenim Virali si sa aratam romanilor ca DA, SE POATE! Romanii arata ca isi doresc, dar nimeni nu intelege corect mesajul se pare.
Cei care cred ca sunt in stare sa lucreze in echipa si vor sa se ocupe de-a binelea de aceasta idee ca sa zic asa, as vrea sa ma contacteze prin PM sau add la id-ul racksquare.
De la inceput precizez ca nu vor fi cine stie ce castiguri, insa daca oferim romanilor ce este mai bun pe aceasta nisa, sunt sigur ca, asa cum cei de la CreativeMonkeyz (pe care ii stimez enorm) au reusit, vom reusi si noi.
PS: Va fi nevoie de ceva persoane cu skill-uri in Wordpress & Adobe, care ar putea face ceva gen: [url]http://fc04.deviantart.net/......jpg[/url].

Domenii de activitate pot fi, dar nu se limiteaza la:
- Review-uri
- GamePlay-uri
- WalkTrough
- Tutoriale & How-To
- Stiai ca? (aici un fel de informatii nu tocmai publice din domeniul gaming-ului)
- Reclame & Parteneri
- Site Administrators (Tot ce tine de site, SEO, Optimizare, Design, Implementare... etc.)
- Console (PS3/PSP/XboX/WII/PS2 - chiar daca nu se prea mai fac jocuri).
Pe parcurs cred ca vom mai gasi domenii de activitate

Va astept pe toti.

2 răspunsuri:
| Andrey3oo7 a răspuns:

Ma bucur ca cineva s-a hotarat sa faca asa ceva! Eu sunt un pasionat al Gaming-ului si m-am bucura sa va alatur voua dar cu varsta mea nu se poate..ma pricep in cate ceva despre Gameplay-uri si Tutoriale & How-to.

| AndreiGSQ explică (pentru Andrey3oo7):

Salut,
Era timpul pentru asa ceva in Romania.
Da-mi te rog un mesaj privat cu ID-ul tau, sau da-mi add la racksquare pe Y! M ori andrei.gsq pe skype.