Salut
Vreau sa stiu daca jocurile de ps4 pot fi refolosibile
In sensul ca :
Daca un prieten sia loat un joc la bagat in ps4 s-a jucat Si dupa mi-l da mie
Mie imi perge sau ramane pe contul lui ps4?
ps: Ma refer daca cumpar un joc la manana 2
Mulțumesc mai am o întrebare
buna ziu asa vrea sa imi achizitionez un ps4 la mana 2 vreau sa stiu care sunt cele mai intalnite problee la ps4 ce este o consola ps4 modata cu ce ma afecteaza daca este modata cum imi dau seama ca e modata si cum o poti demoda.
cele mai inportante intrebari pe care ar trebui sa le adresez omului pe care mi-a vinde?
cand iti cumperi un joc de ps4 ( dvd ) stiu ca iti da sidiul si un COD cu care poti lua jocul ce se intmpla daca cel care imi vinde jocul face o poza la cod si vinde codul?
Cam atat cu intrebarile mele
Daca PS-ul e modat, înseamnă că anumite aplicații sau instrumente au fost șterse, care au rol de antivirus. Nu știu dacă PS4 se poate moda pentru că e tehnologie superioara, dar nu știu cum îți poți da seama daca e sau nu modat. Odată modat NU poate să fie demodat. Recomand achiziționarea unui PS nou. Cât despre faza cu codurile, depinde de joc. Personal, joc Fifa. Nu ai nevoie de niciun cod, pentru că offline sunt conectat cu contul de PS, iar când joc online sunt conectat cu contul de fifa sau origin, sunt identice la mine.
Nu recomand PS4 la mana a doua. Cât despre jocuri... Nu știu ce să zic. Am avut PS2 și mi-am cumpărat jocuri second-hand, mi-am luat țeapă cu fifa14, era la jumătate de preț și CD-ul era vai de el. Mi-a mers vreo 7 luni și gata. Dar desigur, acum vorbim de PS4. Ce pot sa zic e că recomand totul nou. E o investiție pe care o faci o data și gata. Depinde și de ce jocuri vrei sa joci. Personal, l-am luat pentru FIFA. Am fifa19 folosit vreo 5 luni, și fifa20, DriversClub (cu masini) și nu știu dacă m-am jucat de 10 ori pe el. La mine e FIFA la greu.
Repet, în funcție de necesități și posibilități alegi nou sau second, dar recomand NOU.