| Alinapwp a întrebat:

Vreau sa incep un nou proiect, un server de samp, dar eu cum nu ma pricep in scripting, nu am cum. Caut un scripter MATUR, CAPABIL, nu orice guster care habar nu are ce trebuie sa faca. Nu am chef de glume, sunt un om serios, nu sunt genul sa tin serverul deschis o luna si dupa sa-l inchid ca nu mai am bani de host.
Deocamdata, nu am host luat, hostul il iau cand serverul este gata. Nu am de gand sa fac un proiect de la 0, editam un gamemode si de comunitate o sa fac rost. Cautam ceva de durata, bun, membrii multi si seriozitate.

Beneficii pentru scripter:

- Isi poate alege orice gamemode pentru edit, las la alegerea lui.
- Isi poate face gradul sau in joc, nu am niciun fel de probleme.
- Poate adauga si el ceva din capul sau in script, lucruri ce ajuta scriptul, etc.
- Acces FTP la host.

Rugamintele mele:
- Scripterul sa faca la GM si ce zic eu, am si eu preferintele mele si sa faca ce zic si eu.
- Seriozitate, va rog frumos, daca nu aveti cunostinte medii spre expert, va rog, nu va bagati!

Si cam atat. Precizez ca va pot ajuta la unele chestii, sa salvez coordonatele pentru anumite cp-uri.
Inca ceva, sunt mapper, va ajut cu orice este nevoie, nu ezitati sa-mi cereti ceva.

1 răspuns:
| BogdantheDreamer a răspuns:

Daca te intereseaza comunitate add ym: fox_lax, primesti suport, ajutor pentru serverul tau.