| Warchild a întrebat:

Salutare,
Vreau sa-mi recomandati un program bun de inregistrat jocuri, fara mari pretentii sa inregistreze decent, sa nu scada drastic fps-urile.Pana acum am incercat diverse programe, unele scadeau fps-urile, altele inregistrau fara scadere de fps dara fara sunet indiferent de setari s-a.m.d.

Răspuns Câştigător
| Daryus3k2 a răspuns:

Iti recomand OBS, te uiti pe Youtube si poti face setarile pentru PC-ul tau asa incat sa iti mearga cel mai bine. Oricum cand bagi OBS iti va face el setari pentru calculator-ul tau. Daca nu sunt bune, poti cauta pe Youtube ''OBS settings for LOW PC'' etc.

Daca nu iti recomand sincer Bandicam, este destul de bun.

Fraps este din nou bun, cu acesta probabil vei obtine cele mai bune frame-uri, dar nu ti-l recomand deoarece face videoclipurile foarte mari peste 10gb, depinde de durata acestuia.

-Eu inregistrez pentru canalul meu de Youtube cu OBS si sunt foarte multumit.

| Daryus3k2 a răspuns (pentru Daryus3k2):

Am vrut sa zic Iti recoamand sincer Bandicam* Greseala mea.

| Warchild explică (pentru Daryus3k2):

Sincer si mie imi pare OBS cel mai bun program mai ales ca e si gratis dar scade drastic fps-urile, de la 60 fps la 20 sad iar bandicam imi inregistreaza fara sunet chiar daca setez speakers.

| Daryus3k2 a răspuns (pentru Warchild):

Pai, ce ti-am spus mai sus, cauta pe Youtube, sunt o gramada de tutoriale pentru fiecare tip de calculator, low, medium, high.

4 răspunsuri:
| AlinKun a răspuns:

Daca ai o placa video destul de noua foloseste shadowplay daca ai nVIDIA sau relive daca ai amd. Nu vei pierde deloc fps-uri daca faci captura prin ele. Poti sa faci si stream.