| cosmin1114444441 a întrebat:

Salutari acum cateva zile am cumpărat un xbox 360 model din 2006 cu toate accesoriile cu 40 lei de la un amic care avea nevoie de bani urgent laughing problema e ca peste 10 min imi da rrod il las sa se răcească si merge din nou tot atat nu a fost deloc umblat in el i-am dat carcasa jos si are sigilu pe el, ce as vrea sa stiu daca merita sa il repar sau sa scap de el din cate am inteles trebuie schimbate niște bilute de la cpu si reparația costa 100 lei+ modatul 50 lei, 150 lei. Deci merita sa fac investiția asta sau sa scap de el?

2 răspunsuri:
| TechGuyTpu a răspuns:

Tu iei un xbox cu 40lei si nu te astepti sa fie ceva stricat cu el? laughing)). Sunt si tutoriale pe net ca sa repari singur acasa rrod. Daca nu te pricepi sau nu vrei sa umbli in el poti sa te duci la un service( de obicei componenta stricata este poweradaptor)

| cosmin1114444441 explică:

Știam ca e stricat dar voiam sa il repar dar nu stiu daca merita sa bag bani in el problema e la cpu trebuie facut reblindig sau ceva de genu si ma costa 1 mil vreau doar sa stiu daca merita sau nu sa dau atat sau sa vând sura, maneta, cablurile si imi scot mai mult fata de cat am dat dar mai mult vreau sa il tin pentru mine de aia am si intrebat