Tu cauti un.dll. vreau sa iti zic ca vei fi prins din nou cu cod ori ce admin capabil te va bana in 2 minute. Uite codu :
http://wolfteam.nstars.org/t13-counter-strike-wall-hack-opengl-mode
Si sa stii ca linkul de madia fire nu merge, frate tu te-ai uitat un pic ce mi-ai dat?
Am citit subiectul imi pare rau daca te exprimai mai frumos te ajutam. am netul slab nu-mi permit sa fac download. Si sunt un jucator prea bun si prea cunoscut de CS 1.6 sa imi permite luxu sa imi fac conturi pe astfel de siteuri cu coduri.
Du-te ma, nu zice acum ca esti si in Top in PGL, .Mai dat gata, apropo, nu prea intereseaza pe cineva raspunsul tau daca nu are lagatura cu intrebarea.
P.S. cu siguranta esti micut si nu prea te descurci. pentru a vedea link de download trebuie sa te inregistrezi pe acel site
Ce zici,de unde am descarcat eu nu trebuia sa imi fac cont,doar ca am uitat, si nu prea imi pasa daca o sa fiu prins, nu joc pe un anume servar, joc pe care apuc, joc findca nu stiu ce joc sa mai caut.
Daca nu merge multumeste-mi ca ai aflat cum se numeste codul exact. alta data apreciaza timpul care il pierde cineva pentru tine. tu dai mici informati si cineva sta sa-ti caute programu. ori cum nimeni nu va sta sa-ti caute cum am facut-o eu. ceao
Ale3xXd întreabă:
LoreChris1983 întreabă:
anonim_4396 întreabă: