1. nu! este pentru upgrade la unele iteme
2. momeala se pune in undita ca sa pescuiesti (pentru pescuit ai nevoie de lvl 30), pesti mici tot pentru momeala sunt folositi, pesti morti poti sai prajesti si sai folosesti pe post de licori (ca sai prajesti trebuie sa cumperi lemne de foc de la pescar).
3. cu minereul il prelucrezi la fierari (nu ala din oras) care ii gasesti prin anumite parti ale harti, dar poti sal vinzi si neprelucrat (pretul depinde de server)
4. nu, nu poti era o eroare bug ceva...
5. nu poti pune acolo tu nimic, acolo ai iteme care le cumperi cu bani (adevarati)
6. corp rezistent este un skil care iti face defensiva mai buna pentru citeva secunde...
nu stiu daca am raspuns dupa cum te asteptai dar am incercat, bft...
1.uniforma neagra folosita este pentru upgrade iteme.
2.pestii ii folosesti pentru momeala sau daca ii prajesti cu lemne de la pescar ii poti folosi pe post de licori
3. Minereul trebuie sa il prelucrezi la fierari... nu ala din oras ci la ceilalti care ii gasesti unde faci yang.
4.Bug.re sv sau eroare
5.Nu poti pune obiecte acolo.Acolo primesti obiectele dupa ce leai cumparat de pe net cu bani adevarati.
6.Corpul rezistent este un skill de la mental.(sunt 2 invataturi mental si corp). Acest skill iti da mai multa defensiva (aparare). ESTE FOARTE BUN CAND ESTI LVL MIC, ASA POTI SA FACI LURE.(lure-cand aduni multi mionstrii)
Daca mai ai intrebari ma gasesti la id : green_zone9@yahoo.com
Gabudean_Bogdan_1998 întreabă:
AncaLarisaBumb întreabă: