| mariusyk08 a întrebat:

Salutari tuturor!
Am cateve intrebari referitor la Metin2. Cine este expert, este de nivel mare si are rabdare sa-mi raspunda la cateva intrebari va fi recompensat.
1. Uniforma neagra folosita - o pot purta si eu sau cum o folosesc?
2.Cum folosesc pestii? Am si pesti mici momeala si pesti morti care spune ca pot fi facuti la gratar. Eu ce sa fac cu ei, cum ii utilizez?
3. Ce fac cu minereul? Adica cum il prelucerz? Mentionez ca nu sunt in nici o breasla. In cazul asta merge sa-l prelucrez ca vreau sa-l vand, sunt cu yang la pamant rau.
4.Am vazut jucatori care treceau prin cladiri, sau alti jucatori, sau care coborau si urcau dealurile din joc, pe care in mod obisnuit nu le poti urca/cobora. Cum fac asta? E licoare, piatra, ceva?
5.In inventar este Depozitul item -shop, dar cand vreau sa pun orice obiect in el imi spune ca "obiectul nu poate fi pozitionat" Cum se procedeaza sa pui obiectele din inventar in acest depozit?
6. Mi-a zis cineva de "corp rezistent" si atat a apucat sa spuna si a plecat. Ce este "corp rezistent", o invatatura? E mai buna decat restul? eu eram la o piatra metin si a venit si persoana respectiva cand aproape eu eram gata ea fiind de acelasi nivel cu mine ei i-a dat tot felul de lucruri si mie nu. Si inainte sa pleca mi-a zis: "corp rezistent". Ce inseamna?
Va multumesc mult celor ce a-ti avut rabdare sa cititi si sper si va rog frumos sa-mi raspundeti la toate intrebarile.
Multumesc anticipat si va doresc o zi buna!

Răspuns Câştigător
| NIMENII a răspuns:

1. nu! este pentru upgrade la unele iteme
2. momeala se pune in undita ca sa pescuiesti (pentru pescuit ai nevoie de lvl 30), pesti mici tot pentru momeala sunt folositi, pesti morti poti sai prajesti si sai folosesti pe post de licori (ca sai prajesti trebuie sa cumperi lemne de foc de la pescar).
3. cu minereul il prelucrezi la fierari (nu ala din oras) care ii gasesti prin anumite parti ale harti, dar poti sal vinzi si neprelucrat (pretul depinde de server)
4. nu, nu poti era o eroare bug ceva...
5. nu poti pune acolo tu nimic, acolo ai iteme care le cumperi cu bani (adevarati)
6. corp rezistent este un skil care iti face defensiva mai buna pentru citeva secunde...
nu stiu daca am raspuns dupa cum te asteptai dar am incercat, bft...

1 răspuns:
| Ner0 a răspuns:

1.uniforma neagra folosita este pentru upgrade iteme.
2.pestii ii folosesti pentru momeala sau daca ii prajesti cu lemne de la pescar ii poti folosi pe post de licori
3. Minereul trebuie sa il prelucrezi la fierari... nu ala din oras ci la ceilalti care ii gasesti unde faci yang.
4.Bug.re sv sau eroare
5.Nu poti pune obiecte acolo.Acolo primesti obiectele dupa ce leai cumparat de pe net cu bani adevarati.
6.Corpul rezistent este un skill de la mental.(sunt 2 invataturi mental si corp). Acest skill iti da mai multa defensiva (aparare). ESTE FOARTE BUN CAND ESTI LVL MIC, ASA POTI SA FACI LURE.(lure-cand aduni multi mionstrii)
Daca mai ai intrebari ma gasesti la id : green_zone9@yahoo.com