| raul171 a întrebat:

Sault, de curand am schimbat windows-ul si nu imi mai merge nici un joc pe pc sad va rog daca ati putea sa-ma ajutati si pe mine. lasa-ti un cont ceva sa va contactez eu.

Răspuns Câştigător
| DragomirMihail2020 a răspuns:

Salut!
1 Cand instalezi alt windows trebuie sa stii ca se sterge Driverele la calculator si nu iti mai merge:
2 Ce iti trebuie ca sa te joci Drivarul la placa video (conteaza 90%) iti da claritatea si sa te poti juca in 3D.
Restu le poti instala daca iti cere (framework, C++...) dar nu este obligatoriu.

3 Daca nu stii eu iti recomand sa instalezi Driver Booster:
Iti instaleaza el toate Driverele la zii si poti sa actualizezi fiecare driver:
PS:Instalarea Drivarul la placa video creste viteza la pc 446% iar daca instalezi Drivarul la zi mai creste si cu 54%.

4 Link:
http://www.iobit.com/driver-booster.php
Dai Scanare Actualizare/Update si astepti sa descarce si dupa se instaleaza.
La instalarea Drivarul la placa video o sa iti ceara un restart dupa ce s-a terminat ca sa poata rula.

Mult Succes!
Nu uita sa dai Funda celui mai bun raspuns care te-a ajutat.

4 răspunsuri:
| RaduTN a răspuns:

Cum nu-ti mai merg jocurile? Primesti o eroare ceva sau sacadeaza jocul? Acuma depinde de windows ti-ai bagat, poate ai bagat o versiune de windows ceva mai noua si care consuma mai multe resurse si din acest motiv ai lag.

| raul171 explică (pentru RaduTN):

Am windows 7 ultimate. si nu imi permite sa intru in jocuri.

| mickeyMT a răspuns:

Tu, cand reinstalezi/schimbi windows, TOT ce ai avut in partitia C:\ se va sterge, asta include si drivere, directx, net.framework etc. Treaba ta este sa le reinstalezi ca jocurile sa iti mearga la loc. Una din metode este Windows Update, iar cealalta metoda este sa le cauti tu manual.

| raul171 explică (pentru mickeyMT):

Si ai putea sa-ma ajuti tu?