| Tony_Ilysm_1995 a întrebat:

SCHIMB cont metin2 RO cu cont METIN2 TIM SERVER 2.Contul este pe server CORVUS regatul galben, level 61 Razboinic Mental m6 Atac spirit inca 2 carti pentru m7, m7 zdrobire o carte pentru m8, m5 corp rezistent inca 3 pentru m6, cal militar+Samanca level 36 M1 binecuvantare m1 Forta dragonului(ambele conturi au toate M urile facute la 17 puncte).

Contul are urmatoarele iteme. Yang 47kk, arma de 55+7 pietrata PVM, dga+7 pietrat, Coif 41+7, Cercei level8(de cupru cu Tarie) 10 SEMIOM, abanosi+7, brat argint+6, bratara 43(cu regenerare pv) 500pv, Coliere 15 sageti(3 bonusuri), alt colier 15pumnal 4 exp si alte nimicuri, pietre+4, carti, etc.
Contul mai prezinta urmatoarele: 2 bilete de v2, Pergament pentru scos cioburile(din itemshop), Mere pentru grad(costa in jur de 120 de md, eu am 2), 4 pergamente(gen bless, dar care nu se pot vinde), marmura foarte multe, si nimicuri(partizan+4, armuri de 54, etc).

@Doritorii, id de messenger mastercs_yo @yahoo.com.

1 răspuns:
| Tony_Ilysm_1995 explică:

Am pretentia la un cont 92+ SERVER 2 (sau si fara cont, doar iteme) dar itemele sa fie FOARTE BUNE cu bonusuri speciale(6/7).Astept ofertanti pe messenger.