| StarGamer a întrebat:

Site-ul de la metin 2 mage international? Am intrat pe linkul pe care il stiam din aprilie de la un amic si imi da site indisponibil. Cred ca si-au schimbat site-ul. Cine imi da link ii dau funda!

Răspuns Câştigător
| Visinata a răspuns:

Buna >:D Nu si`au schimbat site`u, e acelasi doar ca fac niste update`uri.Din cate am vazut, cica azi sau maine se redeschide.
Site`ul : www.metin2mage.com

Succes!

| StarGamer explică (pentru Visinata):

Mersi mult!

| Visinata a răspuns (pentru StarGamer):

Cu placere happy!

| StarGamer explică (pentru Visinata):

Imi poti spune unde pot sa vad ce update-uri fac? Vreau sa vad ce rate si ce armuri o sa aiba.

| Visinata a răspuns (pentru StarGamer):

Nu poti sa vezi ce update`uri fac.Numai ei pot pana cand il vor deschide. Acm s`a adus o noua veste ca adminul este la mare, iar de sv se ocupa doi GM, respectiv Sumer si un francez mi se pare. Ei nu stiu cum sa deschida sv`u. Acm nu stiu daca este adevarat sau nu. Eu iti spun doar ce`am *auzit*.
Sv`u va fi off pana pe 25 august, insa eu nu cred ca va fi chiar pana pe 25. Sv`u e off de pe 24 iulie, deci nu prea are cum sa stea o luna la mare. Acm ce`o fi o fi. Vom vedea ce se va intampla.

| Visinata a răspuns (pentru Visinata):

Sv se va redeschide pe 14 sau 15 august, mai nou.Incerc sa te tin la curent cu noile vesti legate de sv.

| xMETIN2mageXxXXx a răspuns (pentru Visinata):

Sall
cum dau fonta? daca dau fonta imi merge siteul?

| xBeyondSoul a răspuns (pentru Visinata):

Mie imi apare pe site IT WORKS

12 răspunsuri:
| allax222 a răspuns:

Pa-pa metin2.mage nu se mai deschide niciodata!

| LegendGood a răspuns:

Acest metin2 nu vad ca mai e activ de mult deci nu cred ca va mai fi au zis admini ce-au zis da nu prea cred!

| xBeyondSoul a răspuns:

Mie imi zice pe site mare IT WORKS

| TudorMihai a răspuns:

Buna >:D Nu si`au schimbat site`u, e acelasi doar ca fac niste update`uri.Din cate am vazut, cica azi sau maine se redeschide.
Site`ul : www.metin2mage.com

Succes!

| xMETIN2mageXxXXx a răspuns:

Sall all
cum dau funda?

Întrebări similare