FIFA 14 si GTA V doua jocuri total diferit.GTA V este un open world si FIFA 14 este un joc de fotbal.Eu as zice GTA V pentru ca poti face mai multe chestii in el
In primul rand grafica este excelenta, apoi poti face misiuni poti fura masini etc(cam ce se face intr-un GTA) iar la FIFA ce poti face? Sa joci cu cea mai buna echipa contra celei mai slabe, nu spun ca fifa nu este un joc frumos, este chiar foarte tare, dar mai ai alege GTA V.
Sunt doua jocuri din categorii diferite nu poti sa le compari, daca intrebai care e mai tare dintr-e GTA 4 si GTA 5 atunci era altceva. Eu as alege dintr-e GTA si Desonored, Desonored e mult mai misto ca si actiune desi ca si grafica GTA 5 pare mai real
"Slatu" si tie. PES 14, pentru ca automobile . Din alea doua, ambele sunt misto, da depinde ce gen vrei sa joci, adica in GTA nu joci FIFA si nici invers, daca vrei sa joci jocuri de actiune joci GTA, daca vrei sport, joci FIFA sau PES.
Pai eu aleg Gta 5 si iti spun si de ce .
Fifa 14 doar dai cu piciorul in minge. pe cand in Gta 5 ai o goaza de chestii ce poti face. Stii si u cum e Gta San Andreas sau Gta 4 doar ca astea sunt cum ar veni 2 in 1 + bonus oricum mult mai mult decat spun eu . Personal nu l-am jucat dar ti-l recomand. Decat fifa 2014 iti zic eu Gta 5 e de 1000 de ori mai bun , masini, grafica, misiuni si o groaza de alte chestii . Optiunea mea ar fi Gta 5 pentru ca nu te plictisesti . Urmariri, Gang, bani, Arme Etc. Gta 5 e cea mai buna optiune!
Cum sa compar un Sport Simulator cu un Open World? Dar eu zic ca Fifa e depasit de GTA V.Chiar daca in fifa 14 ai o groaza de gamemoduri, Sidequest-urile din gta depasesc cu mult orice asteptare
Gta 5 e mai tare, dar si fifa 14,, oricum gta 5 e pe primul loc.are grafica buna dar si foarte mari cerintele. daca ai calculator buna si iti merge...BAFTA!
Nu planues sa-l iau pentru calcolator vreau sa-l iau pentru ps3 la vara imi iau ps3 si am vrut sa stiu care joc sa-l iau primul pe ala mai tare desigur.