| ArinaMK a întrebat:

Spuneti-mi ABSOLUT tot despre counter stike!
tot de la a la z
cei aia steam
cum de donwaldeaza cum incep intructiuni deci TOT!
poate va fi lung dar merita pentru funda+vot inteligent amuzant folositor!

2 răspunsuri:
| john95 a răspuns:

Cs este unul dintre cele mai jucate jocuri online din lume.(shooter). scopul jocului este de a iti ucide adversarii,, eu un joc doar clasic.de_ sau cs_ mai rar awp_.pe de este cu bmb. tero plant /ct defuse iar pe cs este cu salvarea ostaticilor de catre ct.despre steam nu stiu multe doar ca e un modul prin care poti avea mai multi prieteni. poti juca mixuri.si ai intotdeauna loc pe un sv...big grinsper ca ti-am fost de folos

| LiGaToP a răspuns:

Counter strike este un joc cu arme, in care Counter se lupta cu Terorist.Are mai multe versiuni : 1.4, 1.6, mai multe, dar cel mai jucat este 1.6.Pe counter poti juca Deathrun, kz ( trebuie sa treci de obstacole ), si cu arme, faptul pentru. care este cunoscut! Steam-ul este "un lucru" prin care iti poți asigura locul pe orice server, adică dacă ai steam, vei intra mereu pe acel server, pentru. că ai un loc rezervat! Îl poți downloada de pe mai multe site-uri, eu unul îl downloadez mereu de pe www.idlex.ro.Cand joci cu arme, intra in opitons și dai la mouse si setează sensivity la 5, la deathrun la 10, 15, 20 maxim! Sper ca ți-am fost de folos, aștept fundă!