anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Spuneti-mi si mie cum pot recupera progresul unui joc din magazin play. Am jucat vreo 7-8luni GT Racing 2 si am avut un progres destul de mare, iar aici pun vreo 70 de masini achizitionate in joc. Cine a jucat sau joaca acest joc stie cat de greu avansezi in acest joc si au fost zile cand am jucat aproape NON STOP concurand la evenimente pentru a castiga masina x sau bani virtuali. Niciodata nu am folosit ACHIZITII IN APLICATIE pentru ca DAAA, exista asta. Dar e foarte scump. Am avansat jucand.

Numai ca anul trecut prin vara am facut o prostie dupa ce am instalat jocul pe alt telefon, iar in loc sa restaurez activitatea salvata in cloud, am dat "continue" si am continuat cu progresul 0. Am pierdut progresul salvat si m-am ofticat SA MOR! De ciuda am dezinstalat jocul si nu l-am mai jucat pana in Ianuarie anul acesta cand am instalat din nou si am inceput sa joc de la 0. Am jucat vreo 2 saptamani, dar iar m-a apucat frustrarea pentru ca am pierdut progresul data trecuta si am dezinstalat.

Bine, ieri am instalat din nou jocul gandindu-ma sa il joc in continuare, chiar daca nu mai e ca inainte. Oare mai pot recupera cumva vechiul progres?

2 răspunsuri:
| XAndrey14 a răspuns:

Nu toate jocurile de pe MAGAZIN PLAY merg continuate dupa ce l-ai sters. Jocul in cauza face parte din acea categorie de jocuri care trebuiesc luate de la inceput.

| anonim_4396 explică (pentru XAndrey14):

Ma faci sa rad. Am jucat GT Racing 2 aproximativ 8 luni pe 3 telefoane respectiv o tableta, iar progresul ramane salvat in cloud, pe FACEBOOK/GOOGLE+. Trebuie doar sa te conectezi si iti poti recupera progresul. Numai ca in ziua respectiva am dat pe "continue", nu "restore" si am pierdut progresul. Acum joc din nou. Oarecum l-am inceput de la 0, dar sa vedem ce raspuns primesc de la gameloft pentru i-am contactat. Mi-as dori sa recuperez ce am pierdut. Tu daca nu stii, mai bine nu comenta.