| AlexMoss a întrebat:

Spuneti-mi si mie cum se joaca LOL (League of Legends) pentru ca nu am habar ce trebuie sa fac, ce pot cumpara cu bani reali si bani virtuali si cum pot sa fac LVL mai repede in meciuri si toate optiuni pe scurt tot ce trebuie sa stiu despre acest joc?

Astept Raspunsuri!

Răspuns Câştigător
| Darkus56 a răspuns:

Pai intri intr-un meci cu un prieten sau cu cine vrei nu conteaza, iti alegi un caracter(trebuie cumparate, dar in fiecare marti pune destule caractere gratis) si te bati cu omuleti dinaia(Minions) pana le distrugi baza, dar te vei lupta si cu alti oameni, deoarece si ei vor sa-ti distruga baza si cu cat telupti mai mult faci level(parca intr-un meci maxim e 15).
Dupa ce termini un meci iti da xp si faci level(maxim 30) si bani cu care iti iei caractere.
P.S.:Sa nu iesi dintr-un meci, deoarece daca iesi de multe ori iti poate da ban pe cateva zile sau chiar permanent.
Sper ca m-am facut inteles...
Funda!?

32 răspunsuri:
| Cristea_Nicu_1990 a răspuns (pentru Bєshka):

Mda..esti bun tare ..Lvl maxim e 18 si tu ai lvl 20 ..esti tare frate, nu am ce zice

| MarinAlexandru123 a răspuns:

Http://lolfreerp.com/ - Free riot points! Check out this page with free RP codes :) Only three steps in 5 mins and you will get your code free! VISIT, DOWNLOAD AND ENJOY BETTER GAME!