Nu ti s-a zis bine, mie cu un rx460 si un i3 8100 abia imi scoate 60 de fps-uri pe normal(practic cele mai mici setari), in schimb nu cred ca vei avea probleme in a juca jocuri de genul CS GO, Rocket League, Euro Truck Simulator, LOL, Dota, Minecraft, sau alte jocuri mai mici.
Apropo mi s-a zis că merge Gta 5 lejer, dar în câte fps uri? Și am o nelămurire, memoria Kingston îi doar 1 dar are 8 gb, nu? Că eu vreau 8 gb și am vrut să i-au 2 una 4gb si una tot 4 dar am văzut direct 8 îi bine?
Ți-am dat coroană din greșeală, eu am componente m-ai bune. deci o să îmi meargă.
Placa ta video e sub a mea, iar procesorul nu va reuși să scoată diferență asta ca sa ți meargă măcar ca mie
Cum să fie m-ai bună a ta mă? Dacă a mea îi RX 550 iar a ta este un RX 460?
Și eu am un 9100 iar tu un 8100. wtf
Nu pot sa-ti explic, cauta pe Youtube, chiar daca este generatie mai noua, placa ta video este de buget, nu ca a mea nu ar fi, dar a ta e mai slaba ca a mea.
Diferenta de 1-2 fps-uri, foloseste Youtube-ul ala pentru documentare si ai sa vezi
Nu ti s-a zis bine, mie cu un rx460 si un i3 8100 abia imi scoate 60 de fps-uri pe normal(practic cele mai mici setari), in schimb nu cred ca vei avea probleme in a juca jocuri de genul CS GO, Rocket League, Euro Truck Simulator, LOL, Dota, Minecraft, sau alte jocuri mai mici.