| oOoBubuOoO a întrebat:

Stie cineva de ce nu-mi merge 4story? adica acum aproximativ 3 ore mergea... mi se incarca patch-u dar dupa imi apare jos in dreapta o caseta in care scrie HackShieldPro. asta imi aparea mereu si se incarca.dar azi cand am intrat nu merge, nu se incarca... ce pot sa fac? am intrat si pe 4story.ro si m-am logat. merge.dar nu pot intra in joc. stie cineva dke? sau ce pot sa fac? funda big grin

Răspuns Câştigător
| redhiller a răspuns:

Asa imi facea si mie cand jucam si era din cauza ca lor faceau reparataii downloadeazal iar ca sigur iti merge dupa aia asa faceam si eu Funda?happy

| oOoBubuOoO explică (pentru redhiller):

Pai problema e ca nu pot sa-l downloadez... nu stiu ce are si azi nu cred ca se face reparatii ca nu scrie nici pe pagina lor la downloadare imi spune doar k pagina lor nu e disponibila poate e o problema de la ei si din asta intreb k poate stie cineva care joaca daca le merge si lor sau doar la mine e o problema de la net sau nu stiu

4 răspunsuri:
| redhiller a răspuns:

Apropo u despre ce 4story vb ca sunt multe [ eg ro global nexon test server.]
da add la dj_muzyk si imi spui mai in detaliathappy

| oOoBubuOoO explică:

Problema e doar la mine? sau e o problema de la server?

| oOoBubuOoO explică:

Acum l-am instalat din nou si-mi apare patch-ul dar nu se incarca si dupa aproximativ 5 min imi zice ''A connection with the server could not be established, would you like to try again?'' si imi zice sa dau da sau nu. daca dau da imi apare in continuu acelasi lucur daca dau nu pot sa stau si pana maine ca tot nu se incarca, numai cami scrie ''Failed to download the file'' si l-am downloadat de vreo 10 ori pana acum si tot nu merge... se poate face ceva? fundaaaaa