| Sindy02Marty a întrebat:

Stie cineva jocul woozworld? Sper ca da! Spuneti-mi va rog frumos cum faceti sa aveti cat mai multi bani wooz! A.,..., si spuneti-mi numele vostru!
Fundaa!

Răspuns Câştigător
| SsEcRetDOLL a răspuns:

Daa, multi il stiu! E un joc Ssuper tare! Pai... Trade si vanzari, eu ador sa ma joc in Next Top Modeluri si castig destul de des. Ori castig bani ori haine pe care le vand. Alt mod de a face bani sunt jocurile cu Buy, Trade, Vote (daca esti VIP) or Out. Sau sa fac tu Modeluri. Depinde ce-ti place! Sa cumperi wooz sau beex! Sa fii VIP! (o smecherie: cauta haine faine pe beex, vinde-le ieftin pe wooz) Chiar ai profit din asta! App: in joc ma cheama Sintia0, insa nu ma poti gasi. Pe tine cum te cheama ca poate te gasesc eu! Sper ca o sa aplici sfaturile mele, si ca ti-au fost de ajutor :**

| Sindy02Marty explică (pentru SsEcRetDOLL):

Pai,...cum fac sa am Vip? Trebuie sa platesc ceva, din cate stiu eu, dar nu vreau sa-mi vina facturi acasa.Numele meu este giuliapopa, si sunt destul de bogata.Am strans 1081 bani galbeni in total.

| SsEcRetDOLL a răspuns (pentru Sindy02Marty):

Ssuper, foarte multi! Ca sa fi VIP trebuie sa platesti cu cardul... Visa, Mater Card... sti tu happy

Pai au bani adevarati, nu?

Mda, desigur! xD

Si cam cat ai plati cu banii reali?

Poii... Daca vrei sa fii VIP pentru o luna... 5.95$! Pt trei luni 15.95$. Pentru 6 luni 19.95$, iar pentru un an 29.95$! (e in Dolari xD)

Si ai tu dolari ca sa poti da?

| Sindy02Marty explică (pentru Sindy02Marty):

Si mai am o intrebare:Fara bani reali nu pot avea bani wooz?

Pai nu prea stiu asta... cred ca nu conteaza ce ai pe card, trebuie sa selectezi acolo de unde esti (Romania, America, etc.) si cred ca se descurca ei. (habar n-am aici...)

Ba da! Am avut eu un cont mai vechi, unde am reusit sa fac wooz fara sa platesc nimic! Daca ai un manechin (cum era atunci cu Mya Bags, asa am facut eu rost de unul) sau un Shop Podz nu e greu sa-i faci, pur si simpu vinzi chestii. Sau cum era inainte la Trade (ca acum s-a schimbat, si ma enerveaza) putea merge la o "banca" votaai de 10 ori si iti dadea 20, 15 sau 10 wooz... (depinde cat de bun era ala)

10 răspunsuri: