| Anonimul3315 a întrebat:

Stie cineva niste jocuri misto dar medievale. Sa fie cu evolutie.Mereu in nivele sa faci bani si dupa la sfarsitu nivelului sa te duci la un shop si sa poti sati upgradezi arma, armura, dar cand le upgradezi sa fie la toate mai mari adica nu... o upgradazi si e cu 2 daune mai buna si de 2 ori mai greu de manuit.Sa faci sa ai aliati adica la inceput esti singur si pentru atatia bani ai un aliat implus sau 2 depinde de bani. Oricum ma indoiesc ca exista un astfel de joc. Funda pentru un joc dinasta sau macar unu aproximativ. PS. Sa fii tu un soldat si sa te bati cu monstri.

11 răspunsuri:
| Magnifico a răspuns:

Jocuri medievale:

-Medieval Total War (controlezi o armata care poate ajunge la cateva mii de soldati; ca arme principale ai sabii,lanci,fara arme de foc; iti poti ridica cetati, poti cuceri zone, duce lupte, a-ti face aliati, etc.)

-Rome Total War (e cam acelasi lucru cu M2TW doar ca ai mai multe oportunitati la trupe in sensul ca le comanda un general, poti face celebra testoasa cu scuturile, cuceresti orase, etc.)

-The Great Battles Medievals (e un joc ce seamana foarte mult cu AOE 3 pe care ti-l recomand sa-l incerci, si aici controlezi armate, faci cuceriri si multe altele)

-Napoleon Total War (ar fi o versiune mai evoluata a jocului M2TW in care ajungi la praf de pusca, adica ai arme de foc pentru lupte, si aici cuceresti, intemeiezi cetati, etc.)

Iar ca jocuri medievale in care controlezi doar un singur player ar fi:

-Mount and Blade (are 2 versiune With Fire and Sword -care e mai moderna,ai arme de foc pe langa sabii- si Warban -care e prima versiune a jocului-, te-as sfatui sa le incerci in special pe cea cu armele de foc; iti poti crea player,recrutezi oameni,cuceresti cetati,te casatoresti, si multe altele)

-Cursed Crusade (seamana cu M & b doar ca difera cand ai de dus o lupta, isna e foarte frumos jocul, controlezi un singur player si aici)

-Risen (la fel ca cel de mai sus, controlezi un singur player si ai diverse misuni de dus la capat)

P.S: Chiar trebuie sa incerci Mount and Blade daca iti plac jocurile medievale.

Bafta!

| Magnifico a răspuns:

P.S 2:

Mai sunt (tot in stilul acesta, ai un player si duci lupte cu montri) versiunile :

-The Elder Scrolls 4 Oblivion
-The Elder Scrolls 5 Skyrim
-The Lord Of The Rings Conquest
-The Lord Of The Rings Return Of The King

(in ambele esti cu un player sau ti-l creezi sa ti-l alegi, ai lupte impotrva unor creaturi mai ales in Stapanul Inelelor -The Lord Of The Rings- mie cel mai mult mi-a placut versiunea Conquest e cea mai tare)

Bafta!

| Anonimul3315 explică (pentru Magnifico):

Bun m-ai ajutat destul de mult. Multe dintre ele le-am jucat(lord of the rings conquest, mount and blade, rome total war. Oricum mersi pentru celelalte. Mount and blade e cam enervant ca ma atacat unu care avea prea multi soldati si mam predat si m-a luat prizonier si am scapat fara trupele mele si indiferent la ce village ma duceam nici una navea soldati care sa vina la mine in armata. Oricum mersi.

| Magnifico a răspuns (pentru Anonimul3315):

Cu placere.
PS : am patit si eu asa la M & B asa ca am inceput sa joc cu coduri big grin. Apropo nu trebui sa te duci in Village pentru a recruta soldati ci in tabere de mercenari (Mercenars Camps) intri aici si iti da poana la 110 soldati).

Bafta!

Pai unde gasesc? Eu nu vad decat village si kingdomuri.

Nu sunt cetati apar pe harta ca niste corturi si scrie "Mercenary Cmps" cand dai "Live" nu iti apare?

Pai unde live? Sau stai asa ce Mount and blade ai tu ca eu am warban. Tu nu cumva ai fire and sword?

Le am pe amandoua.Ma refeream ca cand esti intr-un castel ceva si vrei sa iesi dai TAB dupa "Leave" si te uiti pe harta.Dai mai mare sa vezi de mai sus adica pe o distanta mai mare si ai sa gasesti undeva pe harta "Mercenary Camp".

Nu imi arata.

| hunterpainting a răspuns:

Mount and blade

| Gaby_Marian_1988 a răspuns:

Erepublik cel mai tare simulator online din world.Lupte internationale, politica, presa si afaceri. Intra si alegeti domeniu. Intra si ajuta eRomania sa lupte inpotriva dusmanilor. Ajuta eRomania sa redevina imperiul de odinioara.Pentru a te inregistra in joc foloseste linkul http://www.erepublik.com/ro/referrer/MarianMIG.