Sau supra incarcat ch si sunt prea multe konturi funda!
Astia cu funmt2 cred ca nu au antivirus sau au avg (cel mai varza antivirus; versiunea pro e aproape la fel de buna ca avast 5 free) mai uitati-va si voi la rapoarte http://safebrowsing.clients.google.com/......diagnostic
Pai www.metin2.uv.ro este server privat romanesc dar mai este si www.funmt2.com dar asta nu prea im i place cel mai bun este metin2.uv.ro succes daca te gandesti sa il iei
Stiu eu servere private www.metin2fun.ro www.metin2tim.ro www.metin2gx.ro si multe altele :D
Mie mi s-a furat un cont pe uk lvl 84 cal lvl 21 otel+9 sirius+8 falcon+9 vreo 400kk mai aveam
faceam zilnic 30kk numai cand ma gandesc la el plang aveam ce nu aveau altii pe serverele private
in duele nu aveam ce sa fac rupeam skilurile P 4 dintre ele warior pe body eu stiu servere dar mai bine disscutam pe mess adilazar98 id meu
La www.betamt2.net iti da lv 19 si cal armat din prima iar la thebornmt2 te duci la unu care se numeste : Ia Calu De Aici si iti da 200 ginseng si calu militar ma scuzati dar nu stiu saitu la theborn sper ca vam fost de ajutor
dan1315 întreabă: