Mane,sincer eu m-am saturat de ro, sa esueze chiar asa in prostie? nu mersi
Intri pe htpp://Metin2.ro// si o sa vezi eu un metin2 simplu iti setezi singur limba si daca vrei sa devi GM cauti la forum iti faci cont si dai download dupa ce dowlandezi folderul intri selectezi tu un server eu am pe server general nr.04 te loghezi faci caracter pui ori ce nume vrei daca vrei fata, fata daca vrei baiat, baiat am un baiat de level 78 da-mi funda daca iti merge ok merci :*
Nu inteleg ce vrei sa zici...) mda mane am spus, eu sunt satul de ro, daca ai un server de metin frumos spune...
Iti spun ca ce-l mai bun metin este www.metin2rextor.com Metin2Rextor
Metin2Rextor Este un Server PVM - FUN lv maxim 250 : Rate: 800-1000%, Bonusuri : 15% Aparari / Semi-om, 20 STR DEX VIT INT, Eventuri Zilnice de la ora 21:00 inca n-a fost zii fara eventuri PVP/ OX / HIDE / SINCRON DANCE si multe altele, Evolutiile sunt toate 2015. Fara Mod fara itm cu 6\7 va asteptam :)
www.metin2rextor.com
Metin2Rextor Este un Server PVM - FUN lv maxim 250 : Rate: 800-1000%, Bonusuri : 15% Aparari / Semi-om, 20 STR DEX VIT INT, Eventuri Zilnice de la ora 21:00 inca n-a fost zii fara eventuri PVP/ OX / HIDE / SINCRON DANCE si multe altele, Evolutiile sunt toate 2015. Fara Mod fara itm cu 6\7 va asteptam :)
Ce-l mai nou si asteptat server de metin2 este www.metin2rextor.com un server pvm-pvp lv max 250, nu are modate fara 6\7 GM-i prietenosi Eventuri in Fiecare zii va
Http://www.youtube.com/watch?v=ZIZmPZHlib4 - nu indeplineste chiar toate cerintele tale (otele si batalie la shop) dar e destule de fain :)
Salut e fainut, ai te rog niste iteme sa ma ajuti sa ma incep?... daca vrei da-mi add la id de mess :emilian_m85, si mai tinem legatura, ok?
Mane,te rog daca vrei sa ma ajuti ca de inceput, ca asa ma apuc ca e fainut, daca asa da-mi add la : emilian_m85, si tinem legatura, ok?
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Alex324 întreabă: