Zm.CsBlackStars.Com e sv de dr ff fain da inca asteptam sa ne schimbe DNS!
Cauti un Server de Death-run? Esti dispus sa donezi; O? Atunci locu tau este printre noi. Suntem o comunitate prietenoasa. Esti dispus sa donezi? Atunci add la Geabamario, sau dndsimon ( Vodafone- Orange - Cosmote ). Serverul este nou deschis. Admini excelenti de buni si experimentati : Owneri serverului sunt : Starr ^ Marioo. Adica euu Sii SpawN- Noi am depus ff multa munca pentru a face acest server
- Connect 79.113.231.135:27015 ( Server Off Momentand., il voi redeschide peste cateva ore sau maine depinde de celalat Owner. :)
- Toti admini sunt obligati s-a aive cont pe Forum : http://dr-playthegame.tequilaforum.net/
; o
Salut am eu un server de deathrun care poate tear interesa dr.tekon.ro knife mod +respawn 30 secunde menu terorist si dam si vip+owner pachet la 5 euro
Da Uite intra aici DR.XCSTRIKE.COM:27016 este knife mod+respawn+rope
Iti dau eu 2: Dr.helpcs.ro si Dr.Pronion.Ro. Al doilea nu este cu respawn dar iti spun de acum ca este bestial serverul. Psst! Se dau admine fundita?
Dr.scoaladr.org are respawn cele mai super knife mod cu cei mai de treaba admini intrati admin 3 euro
77.81.233.73:27015
Cel mai mare sv de **** din Romania dr.crizatii.net
cel mai tare best1# dr.jucausii.net
anonim_4396 întreabă: