Http://www.cheatcc.com/pc/sims.html#.UdP5ajsa4xY
Ca sa faci copii trebuie sa-i pui pe ambii in pat pe modul relax, iar apoi apesi pe unul dintre ei si apesi pe try foar a baby.Ca sa te imprietenesti cu oameni stai mult de vorba cu ei, iar apoi tin minte ca apesi pe,, ask to move"sau ceva de genul.
Resipra, respira! Prea multe intrebari!
Asa, deci...
Sunt o gramada de coduri pentru Sims. In timpul jocului, apasa Control+Shift+C, apoi introdu urmatoarele coduri pe care le validezi cu Enter:
kachin: adaugi 1.000 $
motherlode: adaugi 50.000 $
fullscreen on/off: Pui jocul pe Full Screen sau în Window
enableLlamas on/off: trimiti mesajul „Llamas enabled"
jokePlease: scrii o poanta în consola
quit: Iesi din joc
fps on/off: Afiseaza numarul de frames per second
testingcheatsenabled true: intri in modul cheat pe un sim si cutia postala cu Shift + Click
shazaam: adaugi 2.500 puncte de satisfactie Simului activ
sageata in sus: revii la ultimul cheat introdus în sesiunea respectiva de joc
set age [numarul]:Setezi vârsta Simului
set career [cariera/nivel]: Dai Simului selectat o cariera:
force visitor: Fortezi un vecin sa apara
make me know everyone-simul selectat îi cunoaste pe toti ceilalti Simsi
make friends for me-faci cativa prieteni pentru Simul tau
make happy-Starea de spirit a tuturor celor din casa este perfecta; elimini starile negative.
resetSim:-Utilizeaza acest cod in rarele cazuri cand un Sim e blocat intr-o interactiune sau undeva prin oras, sau daca ceva s-a blocat pe el. Simul va avea nevoie de o perioada de timp ca sa reapara, caci este creat de la 0.
moveObjects on|off: Nu mai ai limita la plasarea obiectelor în modurile Buy si Construction. Totodata, suprimi limitele tool-ului Main atunci cand obiectele sunt in curs de utilizare sau nu sunt deplasabile. Utilizarea acestui cheat iti permite sa deplasezi si stergi obiecte ce nu pot fi manevrate in mod normal, cum sunt Simsii. Daca suprimi obiecte, nu le mai poti recupera. De utilizat cu atentie!
constrainFloorElevation true|false: Autorizezi ajustarile de teren in ceea ce priveste obiectele, Simsii sau alte structuri. Zidurile, solul, obiectele se vor deplasa odata cu terenul, asa ca vei putea crea ziduri in panta si dealuri. Plasarea noilor ziduri/terenuri si obiectelor va necesita insa ca terenul sa fie plat de la bun inceput.
disableSnappingToSlotsOnAlt on|offeplasezi obiectele cu tasta Atl. Este un cod practic pentru plasarea obiectelor cum sunt scaunele in apropierea meselor fara ca acestea sa fie plasate in mod automat, sau planuri de lucru langa alte planuri de lucru etc.
hideHeadlineEffects on|off -maschezi toate efectele ce apar deasupra capetelor Simsilor, cum sunt bulele cu ganduri si cuvinte.
Cu testingcheatsenabled activata, poti apasa pe nivelul de intelegere cu Simsul respectiv si asa te poti imprieteni repede. De asemenea, poti sa stergi nevoile sau sa-i maresti numarul de Happylife Points.
Ca sa te muti in casa lor, intra pe modul Edit Town, ia Simsul din casa in care locuieste acum si muta-l in cea in care vrei sa stea.
Cat despre copii... Pune cei doi simsi in pat sa se relaxeze si apasa pe celalalt: Try For a Baby. Apoi... :->
Bafta!
PS: Nu garantez ca functioneaza chiar TOATE codurile!
Pe ctrl+shift +x cred ca se forma o bara in stanga din colt sus unde scriai codul (motherlode) iar copii ii faci de la inceput cand iti creezi familia. Te imprietenesti cu oamenii vorbind cu ei. Sper ca ti-am fost de ajutor. Funda?
Heiii, stiu ca intrebarea e demult postata, dar m.am gandit ca poate mai ai nevoie..De la inceput iti spun ca nu pot raspunde la toate intrebarile.Așa..conduri pentru sims sunt multe, motherlode (+50.000$), kaching (+1.000$). Ca sa folosesti codurile apesi pe ctrl, shift, c, simultan si iti apare un dreptungi in partea de sus a ecranului si acolo le scrii ca sa te imprietenesti cu oamenii mai repede trebuie sa foloseti un cod, scrii in dreptunghiul ala de care ti.am spus, asta : testingcheatsenabled on
apoi te duci la lista de prieteni, alegi prietenul, si cu getica de la mouse tragi pe derptunghiuletul ala mic, cat de prieten vrei sa fi cu el aia cum sa te muti la el nu stiu In legatura cu copii, depinde ce sims aia, ca in fiecare sims sunt mai multe moduri(daca mai ai alte sims.uri, spune-mi.le si iti voi da si pentru alea deocamdata iti zic doar pentru sims, sims), ii duci pe amandou in pat dandu.le ''relax'' apoi selectezi unul dintre ei si apesi pe casuta care scrie ''try for baby'', daca nu iti apare din prima apesi pe ''more'' si apoi pe celalalt Fundițăă?! :* :*
Apesi pe ctrl-shift-c si scrii acolo cod pentru bani : motherlode si iti dă 50$ alt cod : testingcheatsenabled true si cand iti faci un prieten acolo jos poti sa il faci cel mai bun prieten cu codu asta poti sa iti maresti sau sa iti scazi nevoile. ca sa faci copii trebuie sa te pui in pat sa te relaxezi si sa apesi pe sims-u care vrei sa faci si dai Try for a baby
Sunt mai multe coduri in Sims 3.
1. Spre exemplu, atunci cand iti alegi familia in Main Menu apesi si scrii fara >>
Si sunt mult mai multe, pentru mai multe informatii viziteaza site-ul urmator: http://www.cheatcc.com/pc/sims3cheatscodes.html#.UdP4uNjBBLY
A, si mai era ceva, atunci cand ramai insarcinata in Sims 3, dupa ce te pui pe pat cu cel care vrei sa faci copilul si te pui pe pat cu cand ramai insarcinata iti dai seama oricum ca se schimba si hainele, vomita, si i se face burta mare. Aici este un cheat. Daca vrei ca acel copil sa fie baiat mananci 3 mere, iar daca vrei ca acel copil sa fie fata mananci 3 pepeni.
Pentru coduri stiu doar doua:
Motherlode - iti da 50.000 bani
Moveobjects on - poti sa muti unde vrei obiectele, simsii ect.
(Codurile se scriu cu litere mici)
Ca sa faci copii, trebuie sa pui 2 simsi in pat, cu modul relax iar dupa sa dai cuddle, si dupa aia try for baby.
Ca sa te imprietenesti cu oamenii foarte repede, apesi pe Ctrl Shift si C in acelasi timp si scrii : testingcheatsenabled true. Dupa aceea, tii apasat Shift si Click stanga pe cutia postala si o sa iti apara mai multe chestii. Fa click pe Make friends for me. ( Fa niste prieteni pentru mine )
Sper ca te-am ajutat.
anonim_4396 întreabă: