| cautjocuri88787 a întrebat:

Stiti cum sa bagi coduri in nosferatu sau in outlast 1 si 2? Ma poate ajuta cineva, vorbim pe privat, platesc.

5 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

In primul rand vorbesti de jocuri pirat care te asigur ca 99% dintre ele contin malware la care vii cu cheaturi care si ele contin in peste 90% malware, deci iti pui pe PC malware si troieni si dupa aceea o sa zici cum de ti-au spart unii conturile de socializare.

Eu zic daca esti gamer sa joci pe curat, jocuri cumparate!

Restul cu crackuri si prostii nu faceti decat sa le dati unor hackeri incepatori posibilitatea sa va transforme PC-urile in zombie, cu care pot sa faca bani apoi pe piata neagra!

| cautjocuri88787 explică (pentru Simpatic):

Pai si eu cum pot sa joc outl; ast ca e greu de tot de jucat fara coduri.

| Simpatic a răspuns (pentru cautjocuri88787):

Pai daca esti pasionat de jocuri ar trebui sa treci peste nivele, sau daca iti pune bete in roate atunci cauta alte jocuri care nu iti dau stres! jucatul jocurilor ar trebui sa fie despre relaxare, nu despre a te enerva!

cand eram adolescent printre altele jucam si Castlevania: Lords of Shadow (prima parte) mi-a scos peri albi jocul ala, asa de complicate erau unele puzzeluri, pana la urma cand m-am impotmolit am cautat pe Youtube sa vad rezolvari si l-am terminat pana la urma

Ai o multime de alte jocuri mai relaxante decat outlast, cred ca pe primul l-am terminat fara niciun ajutor, iar urmatoarele parti sunt idioate si complicate, asa ca nu iti bate capul.

| cautjocuri88787 explică (pentru Simpatic):

Pai si tu de unde stiai unde sa gasesti nu stiu ce? ca nu dau indicatii detaliate,eu fara sa ma uit pe Youtube nici pe primul nu-l terminam, pai da dar asta e genial, mai stii alte horror asa bune? ca outlast?

| Simpatic a răspuns (pentru cautjocuri88787):

Eu fiind fan playstation am avut mereu o afinitate catre seria Resident Evil, l-am jucat cu mult inainte sa fie lansat si pe PC
Si Resident Evil este horror dar in alt gen fata de outlast, nu la fel de greu evident