Pai de duci acolo la hobby la cele cu bucataria(asta daca ai sims 2 apartament life) daca nu cauti un vampir prin oras (noaptea) iti iei potiunea aia (love nu stiu cum) de la vrajitoare(daca ai apartament life ) daca nu macar un parfum (de la magazin) te dai cu el si faci sa ai o relatie cu vampirul
ii aduci in casa ta(aia cu casatoria si ce mai era pe acolo) si selectezi sa joci cu el si te duci la sims ta si dai "bite nu stiu cum" dupa duci acel vampir (nu simsul tau) la un calculator si e o optiune acolo care arata sa plece din casa(daca vrei) si gata asa si cu vrajitoarele si toate
sorry daca am greseli
Vampirul este cel mai simplu monstru de facut printre toate celalalte. zombi, varcolaci, vrajitoate etc. exista foarte multe moduri prin care iti poti creia un vampir chiar si daca nu ai sims 2 night life dar atentie trebuie sa urmezi instructiunile pas cu pas. eu iti voi da o cale mai simpla de a iti creia un vampir care te va ajuta sa creiezi si alti monstrii chiar si grim reaper(moartea care vine cand moare un sim) si scheleti. oameni fara corp, extraterestri:
1. dai click simultan pe shift+ctrl+c si scrii : "boolprop testingcheatsenabled true "
2. te duci in cabina de unde iti poti construii simul
3. inainte sa deschizi simul in acel moment cant trebuie sa scrii numele de familie dai click pe shift+n
4. iti va da un mod special de a iti construii simii
5. dupa ce scrii numele de familie, dai click pentru ati construii simul
6. uitete langa culoarea pielii. apare o steluta
7. dai click pe ea si alegi culoarea pielii gri.
8.ai un vampir!
NOTE: tinand click pe shift dai pe simul tau (dupa ce este in casa lui si il poti controla) iti vor aparea multe chestii tari si la fel sa dai click si pe cutia postala. mai departe te las pe tine sa descoperi
FUNDA?
cris_5302 întreabă: