| sunteuwreslting44 a întrebat:

Stiti jocuri ca nosferatu sau cu vampiri dar sa fie de tip survival,sau survival cu multe scare jumperi dar fara sa cauti prea multe chestii eu la nosferatu ma chinui sa caut o cheie ore intregi si e plictisitor,ce solutii aveti intr-un joc sa nu fie asa plictisitor ca nu stau ore in sir sa ma uit pe gameplay-uri,daca ma joc, vreau sa ma simt bine nu sa pierd ore in sir sa ma plictisesc.

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Cand eram de varsta ta am jucat si mi-a placut Vampire: The Masquerade - Bloodlines foarte reusit a fost la vremea lui dar daca imi aduc aminte avea si chestii greute de rezolvat uneori!

acesta este jocul : https://store.steampowered.com/app/2600/Vampire_The_Masquerade__Bloodlines/

| sunteuwreslting44 explică (pentru Simpatic):

Mersi si stii si filme cu vampiri? in afara de 30days of night si blade? ceva gen ca in jocul ala de l-ai zis, pare smecher rau frache.

| anonim_4396 a răspuns (pentru sunteuwreslting44):

Imi poti lasa maine un mesaj sa imi reamintesti si iti dau o lista din ce am vazut in anii trecuti
daca iti plac filmele cult cu vampiri gasim ceva misto

3 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Bun, am revenit tinere cu recomandarile pe care mi le-ai cerut

Daybreakers (2009)

Fright Night (2011) care este remake dupa Fright Night (1985)

The Lost Boys (1987) - film cult cu vampiri, de cele mai multe ori filmele cult sunt deschizatoare de drum pentru filmele ce urmeaza, cu alte cuvinte aduc idei noi si invovatoare asupra unor subiecte, teme dezbatute in literatura de specialitate

Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles (1994) - film facut dupa romanul celebrei Anne Rice, aceasta autoare este cea care a redefinit vampirismul dupa ce Bram Stoker l-a inventat

Bram Stoker's Dracula (1992) - nu putea lipsi din lista unui iubitor de filme cu si despre vampiri "Dracula" si parintele "vampirismului" scriitorul Bram Stoker

From Dusk Till Dawn (1996) filmul cult al lui Quentin Tarantino, de asemenea un film de referinta referitor la vampiri

Priest (2011) un film slab dar il punem aici pentru palmares

Underworld(2003) si celelalte parti este de vazut pentru iubitorii genului

Van Helsing (2004)