Cand eram de varsta ta am jucat si mi-a placut Vampire: The Masquerade - Bloodlines foarte reusit a fost la vremea lui dar daca imi aduc aminte avea si chestii greute de rezolvat uneori!
acesta este jocul : https://store.steampowered.com/app/2600/Vampire_The_Masquerade__Bloodlines/
Mersi si stii si filme cu vampiri? in afara de 30days of night si blade? ceva gen ca in jocul ala de l-ai zis, pare smecher rau frache.
Imi poti lasa maine un mesaj sa imi reamintesti si iti dau o lista din ce am vazut in anii trecuti
daca iti plac filmele cult cu vampiri gasim ceva misto
Bun, am revenit tinere cu recomandarile pe care mi le-ai cerut
Daybreakers (2009)
Fright Night (2011) care este remake dupa Fright Night (1985)
The Lost Boys (1987) - film cult cu vampiri, de cele mai multe ori filmele cult sunt deschizatoare de drum pentru filmele ce urmeaza, cu alte cuvinte aduc idei noi si invovatoare asupra unor subiecte, teme dezbatute in literatura de specialitate
Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles (1994) - film facut dupa romanul celebrei Anne Rice, aceasta autoare este cea care a redefinit vampirismul dupa ce Bram Stoker l-a inventat
Bram Stoker's Dracula (1992) - nu putea lipsi din lista unui iubitor de filme cu si despre vampiri "Dracula" si parintele "vampirismului" scriitorul Bram Stoker
From Dusk Till Dawn (1996) filmul cult al lui Quentin Tarantino, de asemenea un film de referinta referitor la vampiri
Priest (2011) un film slab dar il punem aici pentru palmares
Underworld(2003) si celelalte parti este de vazut pentru iubitorii genului
Van Helsing (2004)
User252426 întreabă: