))))))))))))))))
Ba tu chiar atat esti de terminat?
Copilu asta e un rahat din ala de maxim 15 ani care inca joaca, de fapt ce joaca el "cauta sa vada intreaga poveste din METIN2" in fkin 2021 baaa ))))))))))))) esti nebun la cap?
Bai deci efectiv mor cand vad astfel de specimene esuate ca tine, si el da funda la comm cu metin2alaska, un server plin de copii de 12-13 ani full pokemon )))))))))))))
Bai gayutz mic auzi ia mars in puIa mea la scoala voastra online
de generatie de tablet-isti infecti, o generatie trista, care nu va avea un viitor pentru tara asta, eventual la sapat santuri si cauatat sobolani prin canale, ca m-am saturat pana peste cap de copii dinastia fortnitari de 15 ani, care latra intre 4 pereti ca le ia parinti alocatia cu care visati sa va luat si voi nuste robux si v-bucks ))) mai bine las o asa ca nu are rost, acum mi-am dat seama ca mi am batut gura pentru nimic nu-mi fac griji pentru putzani ca tine ca oricum isi bate viata joc de voi destul, imi e suficient
Ba mars la cotet luatias povestea in ciocan, stai toata ziua si freci puta de covor, ca la cat timp liber ai te cred si eu, farmer de map1 ce esti, mor asta a abia acum ia desoperit metin2, probabil de la taicasu cand era tanar si juca ro, joc mai vechi decat tine
Asta probabil cauta vreun tutorial la cum sa si-o ia la fundulet de la vreun nigger din ala old, ca taicasu numai face treaba, iar de saraca maicasa ce sa mai zici... de cand e plecata in delegatie la cautat castraveti si indreptate ciocanele prin Anglia nu mai are cine sa il hraneasca.off imi e mila de tine )
Bai gayutz urla foame in voi sa mi bag p daca nu va hraniti doar cu pixeli si prafu de pe birou si dupa ziceti ca ati tras si voi ceva intre nari, fix invers )))
Hai ca, sincer, m-am distrat cu tine pruncule, te las ca esti ocupat probabil sa bati caini si porci prin map1 )))