| SadBoyForever a întrebat:

Stiti vreun tutorial in care mi se explica cum instalez un joc daca il am pe doua cd-uri virtuale?

4 răspunsuri:
| tteo92 a răspuns:

Salut!
Vrei sa stii cum se instaleaza un joc cu daemon tools, Te referi la cd-urile alea in format iso?
daca da, uite tutorial http://www.videotutorial.ro/? p=368 daca nu asta ai vrut sa zici, atunci zi-mi din nou ce vroiai sa spui, n-am prea inteles.

| SadBoyForever explică (pentru tteo92):

Vreau sa instalez f, i, f, a 2008, eu il am deja pe doua cd-uri virtuale, am fi, fa 2008 cd 1 si fi, fa 2008 cd 2 atat. Nu am jocul intreg si vreau sa il instalez cum il instalam de pe cd-uri(care mi-au cazut in apa si au ruginit), adica sa fac instalarea de pe aceste cd-uri virtuale, daca stii te rog frumos sa imi spui cum. Nu stiu cum sa le bag pe astea virtuale in CD-RW/Drive, stii tu partitia aceea unde iti apar jocurile cand le instalezi prima oara. Asta vreau sa fac, sa instalez jocul cu cd-urile astea virtuale ca cd-urile originale nu mai sunt bune.

| tteo92 a răspuns (pentru SadBoyForever):

Esti un pic cam greu de ajutat, e mult de explicat, nu vrei mai bine sa-mi lasi id-u tau sa iti explic de acol?

| SadBoyForever explică (pentru tteo92):

Vezi ca ti-am trimis id meu pe privat sa ma adaugi te rog.