Cum doresti, nu ma pronunt. Iti dau un pont, daca gasesti o placa video echivalenta ca pret/performanta cu alta, cauta niste benchmark-uri pe 'net ( foloseste macar 2 surse distincte pentru a te convinge ). Si normal ca e bine sa le duci si pe rez. mai slabe! Si inca ceva, cauta RAMii aceia pe site-ul oficial al placii de baza sa vezi daca apar acolo pe lista de memorii. Numai bine!
E mic pe naiba, nu ai idee ce bine ce misca procesorul ala, mai ales in jocuri, plus restul pieselor
Un i5 ar fi cu vreo 350 lei in plus(stiu ca ar si merita) daca il iau secondhand ceea ce este mult peste bugetul meu + ca bugetul initial era 2000 lei, iar aicea sunt deja 24500 lei.
Dar sunt compatibile asa in mare, nu?
Da
Eh, e bine asa, dar ar trebui sa schimb ceva? Sa pun un ati radeon in loc de nVIDIA? Procesorul m-am hotarat sa fie i3. Dar daca e sa schimb ceva sa fiu in buget .
Ms mult de sfaturi.
N-ai pentru ce, oricand!
Cum doresti, nu ma pronunt. Iti dau un pont, daca gasesti o placa video echivalenta ca pret/performanta cu alta, cauta niste benchmark-uri pe 'net ( foloseste macar 2 surse distincte pentru a te convinge ). Si normal ca e bine sa le duci si pe rez. mai slabe! Si inca ceva, cauta RAMii aceia pe site-ul oficial al placii de baza sa vezi daca apar acolo pe lista de memorii. Numai bine!
Ma, daca til iei pentru gaming, o sa-ti mearga jocurile dar cele noi nu la Ultra.