In primul rand vreau sa subliniez ca am 14 ani si lucrez grozav pe potoshop.Nu inteleg de ce ai pus o limita de varsta Am eu ceva gresit? Daca sti sa-ti alegi oameni buni varsta nu va fi o problema. Sunt curios oare daca imi vei m-ai da importanta acum ca am doar 14 ani.In al doilea rand siteul arata deprimant, culorile in sris obosesc ochiul si mi-a fost greu sa gasesc ceva ce nu are legatura de SAMP.Eu te sustin dar sincer ca sa ai o comunitate populara trebuie sa ai lucruri ca: servare, un canal de youtube popular si jocuri reale.E alegerea ta daca ma crezi dar sa stii ca am terminat seria Mass Effect acum vreo 3 zile si daca nu te apuci sa iei jocuri reale in primire vei strange numai oportunisti care nu dau doi bani pe jocurile ce nu trec de Metin2 ca an de lansare.Nu stiu care e scopul tau si sunt foarte curios. Hardcore sau ce ramane, e adevarat ca multi prefera jocurile astea de duzina rapide si fara cerinte dar cei dedicati jocurilor si prin urmare tecnologiei sunt la hardcore, si de ce in loc de steam sau youtube tu cauti tipi priceputi in coding aici?
QzEcH întreabă: