| vodka99behappy a întrebat:

Tata nu ma lasa sa descarc fifa 13 ca zice ca nu ma ajuta cu nimic in viata, sa nu iau chesti piratate mai multe chestii... intrebare mea este daca puteti sa-mi dati un argument sa-l conving pe tata sa pot sa-l downloadez

3 răspunsuri:
| CalinBerindean a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti cu el, sa ii explici ca esti un copil si ca ai nevoie de jocuri, de o copilarie, de o ocupatie iar daca nu o sa mearga sa vorbesti cu un vecin sau cu un prieten, sa vorbeasca cu tatal tau si sa ii spuna avantajele jocului.

| Dariusuu a răspuns:

Ar trebui să-i explici că te joci pentru amuzament nu pentru altceva.
Sunt curios ce naiba te ajută în ziua de azi în viață thinking

| Johnni3Walk3r a răspuns:

Ai putea sa-i spui ca fiind copil ai nevoie de recreera si tu ti-o faci prin jocuri. Daca nu te lasa sa-l "piratezi" atunci alta cale e decat cumparatul si nu prea cred ca-i convine sa dea bani pe asa ceva.Stai de vorba cu el si explica-i ca pana la urma piratatul cum zice el nu e ceva "ilegal"(sa-i zicem asa) caci toata lumea descarca macar ceva de pe net.Acum ce sa facem, sa nu mai descarcam nimic ca ne gandim ca "piratam" si nu e ocrect?!

Eu sper ca te-am ajutat si incearca sa vorbesti cu el si sa-i explici cum stau treburile.Bafta!big grin