| Wehrmacht a întrebat:

Tocmai mi-am reinstalat windowsul.Acum am vista black 32.Am cautat prin casa si am gasit niste jocuri care sa le tin pana descarc altele.Star wolves, X3 reunion, earth 2160.Star wolves cand intru in el imi da o eroare:Star wolves has stop working corectly windows is search for a solution si trebuie sa dau restart ca se blocheaza. X3 cand intur in el, stau 5 min si se blocheaza. Pot iesi din el cu task manager unde imi zice:X3 is not responding.nu stiu daca face la fel si cu earth dar poate fi de la windows? Am 1.512 MB RAM pentium 4 3.00Ghz si Nvidia NX8400GS.Inca nu am instalat driver-ul de la placa video.De la ce poate sa fie?

3 răspunsuri:
| S3c0ndSh0t a răspuns:

Recomand sa iti instalezi Windows 7 si nu o sa iti mai faca asa.De la windows 100%. Windows Vista este un windows prost care nu ajuta la nimic.Ba chiar te incurca.Este un esec total din partea celor de la Microsoft.

| Wehrmacht explică:

Am avut si 7 pe alt pc.Nu se poate compara cu xp si vista. Windows 7 este un esec total.Are o gramada de erori.Si profesorii de la scl cand i-am intrebat dc au ster 7 si au baga vista au zis ca de la erori.

| KillingFrenzy a răspuns:

Vista e cel mai prost windows ia-ti xp si o sa mearga