| PringAloe a întrebat:

Tomb raider 2013, Merge foarte greu, la grafica minima am 60fps si dupa ce joc 2-5 minute am un drop mare de panala 18fps si mi se pare amuzant de mult.
Specificatii pc:
Intel i7-6700hq
Nvidia Gtx 950M 4g ddr5
8g ram ddr4
win 10
HDD.

7 răspunsuri:
| Al3x998 a răspuns:

Vezi cu MSI Afterburner daca se incinge si isi da underclock daca zici ca dupa 5 minute de gameplay incep sa scada drastic fps-urile.

| PringAloe explică (pentru Al3x998):

Am sa incerc acest program sa vad ce si cum, multumesc, revin cu update

Am testat un joc cu msi, dupa 30 minute de joc mi-a crescu temperatura de la CPU la 100 grade, (cpu 1-8, 98-100grade) pasta a fost schimbata anul trecut, este un laptop, oare necesita un cooler suplimentar?

| Al3x998 a răspuns (pentru PringAloe):

Temperatura este foarte mare, ce ai putea sa faci ar fi sa cumperi un Stand/Cooler notebook si sa pui o pasta termica mai de calitate. Altfel ai putea incerca undervoltage, dar nu e asa usor pe laptop. Ce model de laptop ai?

| Al3x998 a răspuns (pentru Al3x998):

Si inca ceva, coolerul laptopului este dat in blana in timp ce te joci?

Acesta este laptop-ul
https://www.emag.ro/......D9T7R3BBM/
Cat despre cooler pe acela nu cred ca-l pot seta eu sa se invarta la o anumita rotatie, cred ca face totul automat in functie de cat de solicitat este laptop-ul.

| ktink a răspuns:

Incearca sa iti iei msi afterburner si sa iti dai setarile de cooling mai mari. De asemenea poti sa incerci sa iti testezi sistemul prin aplicatii de benchmarking si sa vezi daca poti sa iti modifici setarile clockului.