| Punker19 a întrebat:

TPU am o intrebare.Ma chinui de o luna sa gasesc un metin privat in care nu trebuie platit pentru download si nu este plin serveru sa nu ma mai pot inregistram.Asa cava rog frumos sa imi scrieti cateva nume de metin private server si siteu.Nu conteaza in ce limba! Dau fundita la celui care imi zice un metin2 privat server fara bani! Scz ca am scris atata da vreau sa se inteleagabig grin

Răspuns Câştigător
| Silviu0101 a răspuns:

Deci daca vrei fara bani un meetin privat tare incearca www.dinamik.ro/mt2gs/ momenta e in repararit dar in cateva ore ii da drumul:) cel mult maine e super metinul si nu dai nici u nban e totul gratiiis si e suuper usor, sau mai este www.metin2united.com si asta e suuper tare dar e eng si daca sti sa joci cumperi arme super tare care se iau de pe net e super metinul, sau www.metin2bm.ro asta e super tare, full ro ca si dinmaik ga d etreaba si nu prea trebuie bani e super:X, sper ca team lamurit, deci merit fundita?:)

3 răspunsuri:
| Punker19 explică:

Riuzaky am scos metin2 dinamik si am crescut cu un warrior lvl 63. Da amu cand vreau sa intru pe el ma scoate din joc atunci cand aleg avataru dau pe unu si ma scoate cand arata ca se incarca ce sa fac?

| Punker19 explică:

Deci mi-am facut un avatar warrior si am facut cu el 63 pe metin2 dinamik dar a inceput sa ma scoate din joc cand aleg avataru.Adik dau pe el si cand se incarca un pic ma scoate in joc sti dc?

| Silviu0101 a răspuns:

In primul rand nu mas supara daca miai da fundiza aia si in al 2 rand este blocat pentru ca l-ai lasat in oras de aiahappy cand iesi din el trebuie sal lasi in afara, ai 2 optiuni :1astepti sa til deblocheze GM sau 2 ril deblochezi singur de pe site dar intra in joc cu alt char si intteba un gm cum se facehappy dar cel mai bine roaga seara un gm sau ga sa til deblocheze, sper ca ti-am fost de ajutorhappy primesc fundiza?happy