| UserDeTpu a întrebat:

TPU! Am si eu o intrebare doar pentru cei ce joaca League of Legends. Am vazut ca multa lume are Arcade Hecarim si Riot Blitzcrank, sunt free skinurile, le pot lua de undeva?

Răspuns Câştigător
| marius6543 a răspuns:

Multa lume le are pentru ca arata fain.De exemplu Arcade Hecarim e foarte diferit fata de cel original fara skin dupa mine dar totusi nu sunt free nici unul din cate stiu eu.Trebuie sa le cumperi.
Din cate am inteles mai de mult unii dadeau pe Twitter coduri cu Arcade Hecarim si Riot Blitz dar acum nu stiu daca mai dau.
Oricum, daca vrei sa iei niste campioni si skinuri free poti sa iei Riot Tristana, Unchained Alistar si un skin de garen, nu mai stiu cum se numeste.Skinurile ti-le da cu tot cu campioni.
Tristana o poti lua parca de pe facebook, alistar daca te abonezi la canalul lor de youtube mi-se pare si garen daca le dai follow pe twitter parca.
Sper ca te-am ajutatwinking.

1 răspuns:
| Rares_Raresrosu_1993 a răspuns:

Arcade Hecarim si Riot Blitzcrank sunt foarte populare asa ca multe lume le are.Singurele skinuri free sunt Riot Tristana, un skin la Garen si unul la Alistar.
Sper ca te-am ajutat si daca vrei skinuri si sa joci lol cu mine sa lasi un mesaj.