| SlenderMan299 a întrebat:

TPU dati-mi si mie niste MMORPG-uri populate de romani in afara de Metin 2, 4Story, World of Warcraft si World of Tanks.Dau

6 răspunsuri:
| William a răspuns:

League of legends, forsaken world, perfect world, battle of the immortals, aion, terra rising, vindictus.

| SlenderMan299 explică (pentru William):

Man dintre battle of the inmortals si Terra Rising tu ce ai alege mie mi se par 2 jocuri pe placul meu dar vreau doar unul...

| William a răspuns (pentru SlenderMan299):

In batle of the immortals cresti repede, ai peturi interesante, gear cool, jocul nu este prea complicat dar depinzi de alti jucatori. Pe la lvl mare ai misiuni la care trebuie sa ai party ca sa intri in mapa respectiva si se gesesc foarte greu jucatori disponibili. Terra rising e mult mai bun decat b.o.i din toate punctele de vedere dar are vreo 20GB si cerintele astea:
OS:Windows XP (32 Bit Only)*, Vista, or 7(Latest Service Pack)
CPU:AMD Athlon64 3200+ or, INTEL Pentium4 3.20GHZ
RAM: 2 GB
HDD: 50GB
Graphics Card:ATI Radeon X1600XT or, NVIDIA GeForce 7600GT Din pacate battle of the immortals este detinut de perfect world entertainment, o adunatura de programatori lenesi, incompetenti si lacomi care nu au jucat in viata lor un mmorpg. In toate jocurile lor o sa intalnesti o groaza de buguri pe care nimeni nu le rezolva. Sistemul de tichete este doar de forma, daca trimiti ceva, orice, vei primi un e-mail automat din care reiese ca li se rupe lor de problemele tale. Daca totusi nu te deranjaza bugurile etene (la unele misiuni bugurile au peste doi ani si nu au fost rezolvate nici pana azi), jucatorii ocupati cu ale lor si faptul ca nu o sa ajungi departe deoarece nu vrea nimeni sa te ajute poti incerca battle of the immortals.

| SlenderMan299 explică (pentru William):

Am asa un Laptop:
Windows 8 64 Bit
Intel Core i7 1,8 ghz 2, 4 ghz with turbo boost 3 ghz
Ram 8 GB DDR 3 L
Nvidia Geforce GT 750M 4 GB VRAM, 128 Bit
1 Terra Hard Disk
Si am si eu o intrebare jucatori romani oare sunt pe Terra Rising?

| William a răspuns (pentru SlenderMan299):

Da, sunt romani dar nu stiu daca iti merge jocul pe windows 8. Aici scrie ca merge doar pe XP 32 ibt, vista si 7 latest pack.
http://mmohuts.com/review/tera-rising

| Şi_Atât_Leo_1995 a răspuns:

Cabal,nostale =]] ( e pentru copii mici)