| Madaliinaaa a întrebat:

TPU, de ce multi zic sa nu ne mai jucam Metin straight face? Dau funda happy

6 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Fiindca umpleti categoria jocuri pc numai cu intrebari despre metin!
...eu personal nu am nimic cu voi, dar ma enerveaza ca sunt prea multe intrebari de genu pe TPU!

| XxXMetin2GxMestarXxX a răspuns:

Pentru ca ei sunt prosti punct.Uni zic ca e naspa si iti va veni acasa amenda ca ai injurat dar de unde dracu sa stie ei unde sati ce iti cere ei adresa orasul? dai dracu de cocalari metin2 e fain continua sa joci baftabig grin

| Coriine a răspuns:

Si tu joci metin?laughing Eu joc din a6alaughing si acum mai joc,dar rar, intru doar sa vad ce mai fac amicii mei de acolo blushing. M-am mai lasat de el pentru ca eram dependenta! Stateam de dimineata pana seara straight face. Si cand nu aveam un item nu ma lasam pana nu il faceam, iar asta dura`mult.Toti spun sa nu ne mai jucam tocmai din cauza care am precizat`o:dependenta...Plus de asta,in viata nu te ajuta cu nimic,daca omori un porc mistret,sau un ursrolling on the floor),sau daca faci lvl maxim,cu ce te ajuta`n viata? Nimic,pentru ca odata sau mai tarziu acel server se va inchide,fie ca adminii sau plictisit de el,fie ca toti au ajuns la lv maxim,si nu mai au ce face,iar asa,tot timpul pe care l-ai petrecut acolo, ani intregi in care puteai sa iesi sa te distrezi cu prietenii, e pierdut...Nu mai ai ce face,iar parintii, cei putin ai mei, imi tot precizau ca o sa imi para rau ca mi-am pierdut 2ani jucandu`ma metin,si suferind cand imi fura cineva un itemstraight face,in loc sa ma distrez,sa`mi petrec copilaria.
Si sa stii ca,chiar asa este:O,am fost furata de cateva ori si mereu imi venea sa plaaangstraight face deci Doamnerolling on the floor),asta e dependenta,poti sa faci si depresie din cauza asta.
Lasa`te devil, ca nu castigi nimic.
Pa, pa :*.

| xSequel a răspuns:

Din motive diferite :
1.Gelozia.Pentru ca ai un lvl mare si acea persoana este geloasa ca nu are si ea.
2.Ca este pentru baieti.Asta am auzit la o fata care i place Metin2, dar i-au spus unii sa nu se mai joace pentru ca este pentru baieti.Nu-i adevarat,stii si tu prea bine, daca te joci, ca sunt si caractere femeiesti.
3.Nu le plac la altii jocul asta,deoarece : faci lvl greu,mergi incet sau nu-ti pica yang.
Joaca-te pe server privat,ca sunt multe,romanesti, italienesti, etc.
Sunt multe motive...dar ti-am spus doar catevawinking.

| vasy_5562 a răspuns:

Pentru ca metinul iti creaza dependenta laughing dar nu-i asculta li ciuda laughing

| baTTLe4u a răspuns:

Din partea mea, cu totii avem dreptul sa jucam ce vrem!
Daca cineva iti spune sa nu te mai joci sa nu-i asculti, este viata ta si timpul tau asa ca distreazate!

In plus, daca vrei motiv eu as avea unul. Pentru simplul fapt ca sunt multe vraji si eroi si multe lumii... multi cred ca doar copii se mai joaca asa ceva. Eu personal nu ma joc metin