Frate treci di modul d3d in opengl, si apoi intri pe cs fara sa intri pe sv, il bagi in bara si dai pe cod, dupa aia codul te baga singur inapoi... daca nu merge seteaza rezolutie mice si pe ecran normal din cs....la fel imi facea si mie si am cautat pe net, dar am aflat singur
ai grija numai sa nu te prinda nimeni... daca iei dystroy intri unde ai cs, ul si stergi cfg.ul
Vezi aici cateva silent aim-uri, daca nu gasesti ai si alte coduri www.codurics.info sau www.coduricounterstrike.info au chiar si tutoriale pentru instalare. sunt si pentru cs go...
Banuiesc ca 2000 vine de la anul tau de fabricatie... aim wall rahaturi... nu mai bine joci cum sti tu si te distrezi decat sa te crezi bun cu, coduri si sa fi paleta fara scripturi!?
Salut. Pentru ca este detectat. Si nimanui nu-i place sa joace cu codati asa ca decat sa te lase sa te loghezi si apoi sa te baneze e mai simplu sa seteze server-ul sa iti dea eroare cand detecteaza cheat-ul.
Te ajut eu cu un cs si cu coduri la cs care merg.ID YAHOO:daniel.seican
Cocismanuel gresesti! aimul(LEIS) functioneaza doar pe cs 1. 6care il iei de pe www.csbestial.com
Danutule,te ajut eu si cu un counter-strike bun la care merg toate codurile si cu coduri FUNDA?
Danutule,te ajut eu si cu un counter-strike bun la care merg toate codurile.Te ajut si cu coduri care vrei tu. FUNDA PLZZ?
Incearca cu cs bestial eu am cd-hack si merge... poate merge si la tine daca nu merge inseamna k este de la "leis" nu este bune. Funda?
Nu ma ajuti bos..si pe mine.