Teoretic ar trebui sa mearga, practic nu as pune 8 pe asa sistem. Am avut sistem similar cu ce ai tu, doar ca 2 GB ram si video am avut HD 4770 si n-a vazut Vista/7 in viata lui (2007-2012). Am trecut la 7 ca mi-am luat SSD in 2012. Cu 8 am avut ocazia sa ma dau de citeva ori, mi se pare ok pentru device-uri cu touch, dar o timpenie pentru tastatura si mouse. S-ar zice ca e mai rapid ca 7 insa pe hardware mai de doamne-ajuta.
Desigur ca da. Placa video s-ar cam putea sa nu aiba drivere pentru 8, da' nu bag mina in foc. Vezi si tu...
Am găsit și pentru x32 și pentru x64.Dar jocuri așa mai vechi(minim 2009-2010)cum se comportă pe 8?
La fel ca pe Windows 7. Diferenta dintre XP, 7 si 8 este mica oricum.
Totuși îl încerc, n-am nimic de pierdut.Nu știu la care să vă dau fundă...amândoi m-ați ajutat
Timpul il ai de pierdut. Foarte important. Daca nu iti dai seama acum, iti vei da seama cindva in viitor cit de pretios poate fi timpul.
Teoretic ar trebui sa mearga, practic nu as pune 8 pe asa sistem. Am avut sistem similar cu ce ai tu, doar ca 2 GB ram si video am avut HD 4770 si n-a vazut Vista/7 in viata lui (2007-2012). Am trecut la 7 ca mi-am luat SSD in 2012. Cu 8 am avut ocazia sa ma dau de citeva ori, mi se pare ok pentru device-uri cu touch, dar o timpenie pentru tastatura si mouse. S-ar zice ca e mai rapid ca 7 insa pe hardware mai de doamne-ajuta.
Da dar te sfatuiesc sa nu repari ceva ce nu e stricat (Daca functioneaza Windows 7 bine, nu te muta, posibil sa dai de probleme la Windows 8).
Vreau să mă mut ca să văd cum merge 8-ul, cum funcționează el.
Iti merge, daca te referi la performanta, va fi aproximativ egala cu cea de pe Windows7.
Pentru sistemul tau ti-as fi recomandat Windows XP sau Windows 7.
Funda?